Σαν σήμερα 27 Απριλίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 27 Απριλίου 2021

  • Μέχρι πριν ένα μήνα είχε αστυνομικούς για συνοδεία και τώρα αστυνομικοί τον «συνοδεύουν» στη ΓΑΔΑ. Συλλαμβάνεται ο Μένιος Φουρθιώτης και δύο μπράβοι του, έπειτα από τις καταγγελίες Βαξεβάνη.
  • Υπό κράτηση τίθεται στις Βρυξέλλες ο χρυσαυγίτης Γιάννη Λαγός μετά από 6 μήνες και 20 μέρες, που εξαιτίας της ολιγωρίας των ελληνικών αρχών διέφευγε της σύλληψής του, για τη συμμετοχή του στην εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση. Όπως αποκάλυψε το tvxs.gr ετοίμαζε νέα απόδραση στη Νορβηγία.
  • Στο μεταξύ, ο Πατούλης δίνει 73.408 ευρώ για 4 πασχαλινά λαγουδάκια που θα διακοσμήσουν την Αθήνα. Το κάνει γιατί τα «χρυσά» λαγουδάκια «θα ανεβάσουν την ψυχολογία των πολιτών», λέει.
  • «Μην είστε μίζεροι. Πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν… Τι να κάνουμε τώρα;», δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ. «Είμαστε οι καλύτεροι στην Ευρώπη, όλοι το λένε», συμπληρώνει.

Σαν σήμερα 27 Απριλίου 2022

  • Αρχίζουν ξανά οι διακοπές ρεύματος για απλήρωτους λογαριασμούς. Ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ Κώστας Μανιάτης κάνει γνωστό πως κατά μέσο όρο σε όλη την επικράτεια έχουμε 1.000 με 1.100 αποκοπές σε καθημερινή βάση. Στο μεταξύ, στην επικαιρότητα βρίσκεται ακόμα το «παλάτι» των 759,1 τ.μ. που χτίζει με τον μισθό των 360 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, στην Τζια.
  • «Οι περισσότεροι ασθενείς όταν με ρωτούν να τους συστήσω γιατρό, με ρωτούν “και τι να του δώσω γιατρέ;”. Ο περισσότερος κόσμος τον χειρουργό του θέλει να τον ανταμείψει. Θέλει να του δώσει μια αμοιβή». Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα εντάσσει τα «φακελάκια» στην κανονικότητα.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 5 times, 1 visits today)

Read more:
351417-5214793_1
Μια τρύπα στο νερό

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες ένα ακόμη λυπηρό ρεκόρ κρουσμάτων. Κάθε Τρίτη η σχετική ανακοίνωση «κλέβει» μερικές εκατοντάδες κρούσματα, μάλιστα...

Close