Σαν σήμερα 10 Μαΐου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 10 Μαΐου 2021

  • Επιστροφή στο σχολείο για τους μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων. Εκατοντάδες οικογένειες αντιμετώπισαν πρόβλημα με την προμήθεια δωρεάν self test, αλλά και με την δήλωσή της σχολικής κάρτας, καθώς οι σχετικές ηλεκτρονικές πλατφόρμες ανέβαιναν κι έπεφταν καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο. Χάος με τα χιλιάδες θετικά self test σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πολλά εκ των οποίων αποδεικνύονται ψευδώς θετικά.
  • Η Αριστοτελία Πελώνη ερωτάται πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να ισχυρίζεται πως η χώρα μας είναι πάνω από τον μέσο όρο στους εμβολιασμούς, την ώρα που τα στοιχεία του ECDC δείχνουν πως η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τον μέσο όρο «εξαρτάται από ποιον παρανομαστή χρησιμοποιεί κανείς».
  • Αποκαλύπτεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει διαπραγματεύσεις με τον νεοναζί Χρήστο Παππά, ο οποίος παραμένει άφαντος επτά μήνες μετά την καταδίκη του για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. «Ο πελάτης μου έχει δημιουργήσει έναν ασφαλή τρόπο επικοινωνίας με ανθρώπους του στην Ελλάδα. Προ μερικών εβδομάδων προώθησα μέσω αυτών των διαύλων αίτημα, που μου διατυπώθηκε από κρατικό παράγοντα, να εμφανιστεί στις Αρχές και αυτό να ληφθεί υπόψη στη μετέπειτα μεταχείρισή του», δηλώνει ο δικηγόρος του.
  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης διατυμπανίζει πως μόλις το 62,5% των υγειονομικών έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον διαψεύδει, ξεκαθαρίζοντας ότι πάνω από το 85% έχει εμβολιαστεί.

Σαν σήμερα 10 Μαΐου 2022

Αναχώματα στην επιβολή κυρώσεων όσον αφορά το ρωσικό πετρέλαιο σηκώνει η Ελλάδα (μαζί με Κύπρο, Μάλτα και Ουγγαρία) προκαλώντας δυσαρέσκεια στις Βρυξέλλες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτιμά να δυσαρεστήσει την Ε.Ε., παρά τους Έλληνες εφοπλιστές, που μεταφέρουν μεγάλο μέρος του ρωσικού πετρελαίου. Κι ας τον έχουν χ@σμένο.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
kouloglou st
Κούλογλου: Το σκάνδαλο παρακολουθήσεων έχει προεκτάσεις που απειλούν την εθνική ασφάλεια

Μετά και τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, με τις οποίες έγινε γνωστό ότι στόχοι ήταν και οι αρχηγοί...

Close