Σαν σήμερα 18 Μαΐου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 18 Μαΐου 2021

  • Συλλαλητήρια ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Χατζηδάκη που καταργεί το οκτάωρο θεσπίζοντας απλήρωτες υπερωρίες και βάζει εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση στους χώρους δουλειάς.
  • Να σταματήσει η προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης και η αποσιώπηση σημαντικών ειδήσεων από τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ενώ τονίζουν την «ανάγκη να αντισταθούμε στις παρεμβάσεις στο δημοσιογραφικό έργο».
  • Μηνυτήρια αναφορά, κατά της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου, καταθέτουν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Χρήστος Σπίρτζης και Παύλος Πολάκης. Η μήνυση αφορά στο αδίκημα της απιστίας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις στις οποίες έχει προχωρήσει και έχουν ζημιώσει το Δημόσιο κατά τουλάχιστον 2,1 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρουν συγκεκριμένα οι τρεις τομεάρχες, η κ. Νικολάου υπέγραψε από τις 30 Μαρτίου 2020 μέχρι τις 30 Μαρτίου 2021, 28 συμβάσεις προμηθειών και υπηρεσιών για τις φυλακές της χώρας σε τιμές που υπερέβαιναν κατά πολύ όχι μόνο τις τιμές με τις οποίες άλλοι δημόσιοι φορείς προμηθεύονταν κατά την ίδια χρονική περίοδο, αλλά ακόμη και τις εκάστοτε τιμές λιανικής πώλησης στην ελεύθερη αγορά.

Σαν σήμερα 18 Μαΐου 2022

Πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική στις φοιτητικές εκλογές, μετά από 35 χρόνια.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
KOYLOGLOY
Κούλογλου: Αυτή η χώρα σκοτώνει τα παιδιά και το μέλλον της

«Έχουν συσσωρευθεί πολλά περιστατικά που δείχνουν ότι αυτή η χώρα σκοτώνει τους νέους ανθρώπους και άρα το μέλλον της. Οι επιβάτες...

Close