Σαν σήμερα 19 Μαΐου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 19 Μαΐου 2021

  • Η αστυνομία εκκενώνει το ιστορικό κτίριο που φιλοξενεί το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός», στην περιοχή του Ψυρρή. Λίγες μέρες μετά θα ανακαταληφθεί μετά μουσικής.
  • Viral γίνεται ένα παλαιότερο αφιέρωμα που υπογράφει η Αριστοτελία Πελώνη και που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα» το 2008. Σε αυτό η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος, υπό τον τίτλο «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η ψυχή της Αποστασίας», στολίζει τον πατέρα του νυν πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς τον φιλόδοξο, αδίστακτο και διαπλεκόμενο.

Σαν σήμερα 19 Μαΐου 2022

Εγκρίνεται με ευρεία πλειοψηφία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας. Την έκθεση, υπερψηφίζουν και στηρίζουν όλα τα κόμματα πλην μιας μειοψηφίας ακροδεξιών ευρωβουλευτών αλλά και ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που διαφοροποιείται στην ψηφοφορία από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Δύο αρνητικές ψήφους και δύο αποχές ευρωβουλευτών της ΝΔ, ενώ τρεις ευρωβουλευτές της απουσίαζαν από την ψηφοφορία.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 2 times, 1 visits today)

Read more:
383622-to_mono_sigouro._1
Το μόνο σίγουρο…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close