Μαρίζα Ματίας:»Η πόρτα που άνοιξε τον Ιανουάριο πρέπει να παραμείνει ανοικτή»

Permalink

Μήνυμα από την Πορτογαλίδα Ευρωβουλευτή της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς (GUE/NGL), Μαρίζα Ματίας, για τις εκλογές στην Ελλάδα:

«Ζούμε δύσκολες στιγμές στην Ευρώπη και σε δύσκολες εποχές, δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Αγωνιζόμαστε τώρα στην Πορτογαλία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μας – έχουμε εκλογές στις τέσσερις Οκτωβρίου – και γνωρίζουμε πώς οι Ευρωπαϊκοί Θεσμοί μπορούν να εκβιάζουν και να κάνουν τη ζωή μας πολύ δύσκολη. Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι εκείνοι που δημιούργησαν τα προβλήματα, δεν μπορούν να τα λύσουν. Εκείνοι που δημιούργησαν τη διαφθορά και έκαναν όλες τις χάρες στο χρηματοπιστωτικό σύστημα δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Υπό αυτή την έννοια νομίζω ότι η πόρτα που άνοιξε τον Ιανουάριο – τώρα που έχουμε και διαφορετικά κινήματα, όπως για παράδειγμα η νίκη του Jeremy Corbyn στο Ηνωμένο Βασίλειο – αυτές είναι οι πόρτες που πρέπει να παραμείνουν ανοικτές προκειμένου να έχουμε ελπίδα για το μέλλον και προκειμένου να μπορέσουμε να παλέψουμε για το μέλλον. Γι “αυτό και πραγματικά ελπίζω ότι η Ελλάδα θα κρατήσει αυτές τις πόρτες ανοιχτές, γιατί τις χρειαζόμαστε, για να αλλάξουμε την Ευρώπη.»


(Visited 47 times, 1 visits today)

Read more:
332074-georgiadis_klik_away
Όταν ο Άδωνις ντριμπλάρει εντυπωσιακά τον ιό. Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Το Σάββατο το πρωί, ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι «εξετάζεται η χαλάρωση του lockdown και η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου ανά...

Close