Σέρτζιο Κοφεράτι: «Ελπίζω ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα.»

Permalink

Ο Ιταλός Ανεξάρτητος Σοσιαλδημοκράτης Ευρωβουλευτής Σέρτζιο Κοφεράτι στέλνει μήνυμα στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές: «Ελπίζω ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα.»

«Οι εκλογές της Κυριακής στην Ελλάδα αποτελούν μια πολύ σημαντική ψηφοφορία για όλους τους Έλληνες, αλλά και για όλους τους προοδευτικούς στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα. Η ευρωπαϊκή δεξιά προσπάθησε να ταπεινώσει την Ελλάδα και να επιβάλλει όχι μόνο μια βαριά συμφωνία, αλλά και την ακύρωση της κυβέρνησης την οποία οι Έλληνες είχαν εκλέξει. Η επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα επιτρέψει όχι μόνο πιο αποτελεσματική εφαρμογή της συμφωνίας παρά τους περιορισμούς και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται, αλλά και τη διατήρηση της ελπίδας για τη δυνατότητα αλλαγής των κανόνων του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι το βράδυ της Κυριακής ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κόμμα που θα είναι επιφορτισμένο με το σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης στην Ελλάδα.»


(Visited 37 times, 1 visits today)

Read more:
198560-a938e687928f4482bf2eaf72181240cd_8[1]
Η ατμόσφαιρα στις Βρυξέλλες θυμίζει 11η Σεπτεμβρίου

Παγωμένο χαρακτήρισε το κλίμα στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σχολιάζοντας στον REAL FM και στον Νίκο Στραβελάκη...

Close