Αντάρτικο με ισοδύναμα στον φαύλο κύκλο ύφεσης

Permalink

Ένα «μίνι αντάρτικο» ισοδύναμων μέτρων ανακούφισης της κοινωνίας προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου ώστε να σπάσει ο φαύλος κύκλος των υφεσιακών μνημονίων.

Ο Στέλιος Κούλογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη, σημειώνει ότι «παρά τους επτά μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης η χώρα υποχρεώθηκε να συνθηκολογήσει και τώρα, δυστυχώς, πρέπει να εφαρμόζει τα επώδυνα μέτρα αυτής της συνθηκολόγησης».

«Το κύριο μέλημά μας» λοιπόν, προσθέτει ο Στέλιος Κούλογλου, «θα πρέπει να είναι η σταθεροποίηση των τραπεζών για να πέσει χρήμα στην αγορά και να κινηθεί η οικονομία». Όσο για τα ισοδύναμα μέτρα προτάσσει τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης και πάταξης της διαφθοράς.

Προσέθεσε ακόμη, ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, καθώς η Γερμανική κυβέρνηση προσπαθεί να το υποβαθμίσει. Το ίδιο κάνει και με το σκάνδαλο της Volkswagen, όπως κάνει και γενικά με οτιδήποτε θίγει τον μύθο της αδιάφθορης Γερμανίας.

Ο ευρωβουλευτής μίλησε ακόμη για τον γαλλογερμανικό ανταγωνισμό, το γερμανικό «ναυάγιο» στο προσφυγικό αλλά και το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, ζητώντας διαχωρισμό πανελλαδικών και περιφερειακών σταθμών.

 


(Visited 40 times, 1 visits today)

Read more:
29481713944_63ae36deba_k
Κούλογλου στη γαλλική τηλεόραση για Ουκρανία: Φως στο τούνελ όταν τελειώσει ο πόλεμος

Για τις εξελίξεις στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας αλλά και για τις συνέπειες που έχει αυτός στα κράτη-μέλη της ΕΕ, μίλησε ο...

Close