Κούλογλου: Η αισχρή αντιπολίτευση και η συμφωνία για το κλίμα

Permalink

Για «καλή αρχή» έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφορικά με τη συμφωνία που υπογράφηκε στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή.

Μιλώντας στο ρ/σ Στο Κόκκινο, έδωσε πάντως έμφαση στην έλλειψη μηχανισμού κυρώσεων για τις χώρες που δεν θα εφαρμόσουν τους όρους της συμφωνίας.

Ο ευρωβουλευτής άσκησε έντονη κριτική στην αντιπολίτευση, μιλώντας για «αχαρακτήριστη στάση» από τους ίδιους ανθρώπους που ψηφίσανε το Μνημόνιο το καλοκαίρι «ξέροντας πολύ καλά τι περιλαμβάνει».

«Είναι αυτοί που έλεγαν φέρτε οποιοδήποτε Μνημόνιο να το υπογράψουμε και τώρα δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ειδικά στο προσφυγικό, η στάση της αντιπολίτευσης είναι αισχρή.

Ακούστε τη συνέντευξη

Σημείωσε μάλιστα ότι και στις Βρυξέλλες υπάρχει διάχυτη δυσαρέσκεια για τη μη συναινετική στάση που επιδεικνύουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τέλος αναφέρθηκε στο προσφυγικό, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση δεν διακρίνει προοπτική μίας έμπρακτης αντιμετώπισης του ζητήματος από την ευρωπαϊκή πλευρά.


(Visited 111 times, 1 visits today)

Read more:
Δίκαιο..
Δίκαιο…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close