Αιχμές Κούλογλου κατά ΜΜΕ για την άρση ασυλίας του

Permalink

Την ενόχλησή του για τον τρόπο που παρουσίασαν τα ΜΜΕ την υπόθεση με την άρση ασυλίας του έδειξε χθες, με συνέντευξή του στο «Πρακτορείο FM» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία έχει και πολιτικές προεκτάσεις.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, η υπόθεση αφορά σε ένα άρθρο που είχε δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του και το οποίο «ήταν ένα άρθρο ήπια γραμμένο, δεν ανέφερε ονόματα απλώς πέντε δεσμοφύλακες των φυλακών Πατρών – εκεί αναφερόταν το άρθρο – έκαναν μήνυση, η οποία κανονικά θα έπρεπε να πάει στο αρχείο».

«Από σπόντα είμαι παράπλευρη απώλεια μίας διαμάχης μεταξύ δύο ομάδων δεσμοφυλάκων στις φυλακές της Πάτρας», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι στο επίμαχο δημοσίευμα αναφέρονταν «ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ και συνδικαλιστών σωματείων της Πάτρας αναφορικά με τους ισχυρισμούς δεσμοφύλακα, ότι τον είχαν τιμωρήσει χωρίς λόγο, για συνδικαλιστικές δράσεις».

Σε ό,τι αφορά το πώς προβλήθηκε η άρση ασυλίας από συγκεκριμένα ΜΜΕ, ο ευρωβουλευτής έδειξε ενοχλημένος:

«Παρουσίασαν μία εικόνα ότι μου ήραν την ασυλία και ήταν έτοιμοι να έλθουν να με πάρουν με χειροπέδες από το σπίτι, χωρίς να ειπωθεί ποια είναι η υπόθεση και χωρίς να ειπωθεί ότι οποιοσδήποτε ευρωβουλευτής έχει δικαστική εκκρεμότητα στη χώρα του – αυτή μπορεί να αφορά ποινικές ή αστικές υποθέσεις ή διοικητικές διαμάχες – πρέπει για να δικαστεί, να φτάσει δηλαδή στην έδρα του δικαστηρίου, όχι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, πρέπει να αρθεί η ασυλία».

«Η τακτική είναι να πούμε όλοι το ίδιο είμαστε, για να αίρουν την ασυλία του Κούλογλου, κι αυτός σαν τους άλλους είναι».

– See more at: http://www.matrix24.gr/2015/12/echmes-kata-mme-gia-tin-arsi-asilias-tou/?platform=hootsuite#sthash.lpvp4lvk.dpuf


(Visited 104 times, 1 visits today)

Read more:
184111-screen_shot_2015-09-05_at_10.51.32_p.m.
“Το μεγάλο στοίχημα της σύγχρονης αριστεράς είναι να μπει στην εξουσία και να κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει τα πράγματα”

“Το μεγάλο στοίχημα της σύγχρονης αριστεράς είναι να μπει στην εξουσία και να κάνει ότι μπορεί για να αλλάξει τα...

Close