Κούλογλου: Το Grexit υπάρχει στα μυαλά της «φράξιας Σόιμπλε»

Permalink

 

«Το Grexit έχει φύγει από το τραπέζι, αλλά νομίζω ότι υπάρχει στα μυαλά κάποιων, ιδίως της φράξιας Σόιμπλε» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος εκτίμησε ότι με αιχμή το προσφυγικό ξεκίνησε πάλι μία προσπάθεια αποδόμησης της Ελλάδας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούλογλου, με αιχμή το προσφυγικό ζήτημα και την πολύ μεγάλη κρίση που ξέσπασε στους κόλπους της ΕΕ, άρχισαν πάλι ορισμένες φωνές να στρέφονται κατά της Ελλάδας. «Είναι μειοψηφική, αλλά έχει ξεκινήσει πάλι η προσπάθεια αποδόμησης της Ελλάδας» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι οι ενέργειες αλληλεγγύης, που επιδεικνύουν απέναντι στους πρόσφυγες οι κάτοικοι του ΒΑ Αιγαίου, αποτελούν αντίβαρο απέναντι σε αυτές τις φωνές.

Ακόμη, ο κ. Κούλογλου κατηγόρησε το ΔΝΤ ότι εφαρμόζει σκληρές πολιτικές απέναντι στην Ελλάδα, λέγοντας ότι κινείται με αυστηρά νεοφιλελεύθερα κριτήρια, ενώ, καταλήγοντας, επεσήμανε ότι σε καμία χώρα δεν υπάρχει μέχρι σήμερα πετυχημένο μοντέλο ανάκαμψης της οικονομίας που να εφαρμόστηκε από το ΔΝΤ.


(Visited 40 times, 1 visits today)

Read more:
186680-coelho
Πορτογαλία: Εκτός από το fado, υπάρχει και ο… ΣΥΡΙΖΑ- του Στ. Κούλογλου

Εκατοντάδες είναι οι μελέτες που εξηγούν την φιλήσυχη συμπεριφορά των Πορτογάλων με το fado: τα παραδοσιακά τραγούδια της χώρας διδάσκουν...

Close