Κούλογλου στην ΕΡΤ1: Οι συνέπειες του τρομοκρατικού χτυπήματος στις Βρυξέλλες

Permalink

Μιλώντας στην εκπομπή STUDIO3 της ΕΡΤ1, με την Μαριλένα Κατσίμη και τον Σίλα Σεραφείμ, ο Σ. Κούλογλου ανέφερε πως μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες τα πράγματα αλλάζουν προς το χειρότερο. Μια νέα μαύρη σελίδα προστίθεται στην οικονομική κρίση, στην έλλειψη αλληλεγγύης, στα προβλήματα του προσφυγικού και της ανόδου της ακροδεξιάς. Ο φόβος ευνοεί πάντα τις πολύ συντηρητικές λογικές. Τώρα έχουμε το φαινόμενο οι τζιχαντιστές με τη δράση τους να τροφοδοτούν την ακροδεξιά και η αντίδραση της ακροδεξιάς να τροφοδοτεί τους τζιχαντιστές.

Ενέργειες ενσωμάτωσης δεν υπάρχουν, ο πόλεμος στη Συρία συνεχίζεται και το Βέλγιο ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι θα συμμετέχει στους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία. Θα ήταν προτιμότερο να γίνει προσπάθεια δημιουργίας γεφυρών με το μετριοπαθές Ισλάμ ενώ ώστε να απομονωθούν τα εξτρεμιστικά στοιχεία αντί να μπαίνουν όλοι οι μουσουλμάνοι στο ίδιο τσουβάλι.

Ολόκληρη η συνέντευξη:


(Visited 308 times, 1 visits today)

Read more:
43976944790_eadb2e49ac_k
Κούλογλου: Μείζον θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο οι παρακολουθήσεις και η ελευθερία του Τύπου

Μείζον θέμα, που απασχολεί τους ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, είναι το ζήτημα των παρακολουθήσεων των ευρωπαίων πολιτών από...

Close