Πολιτική στάση η «εξαφάνιση» της Ντόρας Μπακογιάννη

Permalink

Στη  «διπλή εξαφάνιση» της Ντόρας Μπακογιάννη από την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό αλλά και στην αποσιώπηση της είδησης αυτής από τα ΜΜΕ αναφέρθηκε ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στην ΕΡΤ 1 και στους Μαριλένα Κατσίμη και Σίλα Σεραφείμ και τόνισε χαρακτηριστικά: «Φανταστείτε να είχε συμβεί το ίδιο με τον κ. Δραγασάκη, θα μιλάγαμε μόνο γι’ αυτό». Η στάση της κ. Μπακογιάννη ήταν μια πολιτική στάση, είπε ο ευρωβουλευτής, διότι στους σοβαρότερους κύκλους της ΝΔ καθώς και στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, όπου ανήκει η ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο, υπάρχει δυσαρέσκεια για τον λαϊκιστικό τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Μητσοτάκης.

Για τη σημερινή συνάντηση του Εurogroup είπε ότι δεν αναμένεται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις αλλά μπορούν να γίνουν κάποια βήματα μπροστά ως προς το να τεθεί το πρόβλημα του χρέους στο τραπέζι και εκτίμησε ότι μπορεί να υπάρξει κάποια υποστηρικτική δήλωση υπέρ της Ελλάδας.

Ο Στέλιος Κούλογλου εκτίμησε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε για μεγάλη κρίση και ότι θα βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, ενώ ενόψη του BREXIT κανείς δε θέλει μια μείζονα κρίση για το ελληνικό ζήτημα.

Σχολιάζοντας το κλίμα στην Ευρώπη ως προς την Ελλάδα, είπε ότι είναι πολύ θετικότερο σε σχέση με πέρσι που ήταν εχθρικό, ακόμα και από τη συντηρητική παράταξη εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις. Ένας από τους λόγους της βελτίωσης ήταν σίγουρα και η στάση που έχουν κρατήσει οι Έλληνες στο προσφυγικό αλλά και λόγω του ότι οι συμφωνίες έχουν τηρηθεί.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:


(Visited 86 times, 1 visits today)

Read more:
323547-5091189_edited
Η εβδομάδα με τον μοριακό αναλυτή (και την Κεραμέως) που πηγαινοερχότανε. Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Στις 24 Ιουλίου το Νοσοκομείο Ξάνθης είχε ανακοινώσει σε πανηγυρικούς τόνους ότι αποκτήθηκε Μοριακός Αναλυτής. Ήταν βέβαια λίγο αργά, καθώς...

Close