Κούλογλου: Δεν πρέπει να κοιμόμαστε, για να ζήσουν τα παιδιά μας

Permalink
Συνέντευξη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, στον Άκη Γκάτζιο, για τον Αναγνώστη Πελοποννήσου, από το Στρασβούργο

Ανήσυχος για τις επόμενες γενιές εμφανίζεται ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, στη συνέντευξη που παραχώρησε από το Στρασβούργο στον Άκη Γκάτζιο.

Όπως δηλώνει στη συνέντευξη : «Το πρόβλημα με τις επόμενες γενιές, εξακολουθεί και παραμένει. Είναι η πρώτη φορά που οι επόμενες γενιές αναμένεται να ζήσουν χειρότερα, απ΄ ότι οι προηγούμενες. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο Ελληνικό πρόβλημα. Είναι πανευρωπαϊκό. Και βέβαια στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ οξυμένο. Είναι ένα πρόβλημα για το οποίο δεν πρέπει να κοιμόμαστε το βράδυ».

Δείτε εδώ την συνέντευξη:

Ο Στέλιος Κούλογου υποστηρίζει, ότι «Δεν είναι για πανηγυρισμούς, αλλά πολύ περισσότερο δεν είναι για κραυγές οδύνης και απελπισίας, τα αποτελέσματα του πρόσφατου Eurogroup». Δηλώνει ότι «κερδίζουμε χρόνο στην πραγματικότητα, δεν κερδίσαμε τον πόλεμο». Προσθέτει επίσης ότι «είναι νωρίς ακόμα να πούμε ότι γυρνάει σελίδα. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να γυρίσει η σελίδα».  

Όσο για το πότε θα φορέσει «γραβάτα» η κυβέρνηση λέει: «πριν φορέσουμε γραβάτα χρειάζεται να ανασκουμπωθούμε, να σηκώσουμε τα μανίκια μας και να ξεκινήσουμε δουλειά». Και προσθέτει: «Όταν τελειώσει το μνημόνιο, το 2018 δηλαδή, μπορούμε να πούμε ότι και η Ελλάδα, όπως και οι υπόλοιπες χώρες, μπορεί να επανακαθορίζει μόνη της τις πολιτικές της».

Πηγή: anagnostis.org


(Visited 206 times, 1 visits today)

Read more:
33445_POSTER%20A3%20(2)%20Food%20security%20EN
Παρέμβαση Κούλογλου στην Επιτροπή Ανάπτυξης για τη Νέα Συμμαχία για την Επισιτιστική Ασφάλεια

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μίλησε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ανάπτυξης...

Close