Ο Στέλιος Κούλογλου συνομιλεί με τέσσερις «Μικρούς Ήρωες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Permalink

Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι «Μικροί Ήρωες», δεκάδες πολίτες και οργανώσεις από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες προκειμένου να παρουσιαστούν σε ειδική τελετή που διοργάνωσε προς τιμήν τους η Ευρωομάδα της Αριστεράς με πρωτοβουλία του Στέλιου Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο στούντιο του ευρωκοινοβουλίου με τέσσερις από τους καλεσμένους Έλληνες «Μικρούς Ήρωες»:

Ιοκάστη Νικολαΐδη, νοσηλεύτρια από τη Σάμο

Θανάση Μαρμαρινό, ψαρά από τη Λέσβο

Δημήτρη Καντερέ, από την ομάδα Οικόπολις της Θεσσαλονίκης

Αθανασία Τέλλιου, από τη ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Κατά την ειδική τιμητική εκδήλωση, οι «Μικροί Ήρωες» έγιναν δεκτοί σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Θερμότατο και παρατεταμένο ήταν το χειροκρότημα που ακολούθησε τις προσωπικές αφηγήσεις και μαρτυρίες των απλών ανθρώπων αλλά και των τοπικών αρχόντων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Ο Στέλιος Κούλογλου, δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος για την πρωτοβουλία αυτή και είπε απευθυνόμενος στους καλεσμένους: «Εσείς είστε η πραγματική Ευρώπη και γι’ αυτό σας αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συζήτηση:


(Visited 312 times, 2 visits today)

Read more:
??????????
Καβάλα: Για τις συνέπειες της συνθήκης ΤΤΙΡ μίλησε ο Στέλιος Κούλογλου

Τις συνέπειες που θα έχει η εφαρμογή της Συμφωνίας ΤΤΙΡ, της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων μεταξύ των ΗΠΑ...

Close