Κούλογλου: Καθαρή γραμμή του Σόιμπλε η πλήρης ηγεμονία της Γερμανίας

Permalink

Μιλώντας στον Real fm και στον Νίκο Στραβελάκη, ο Στέλιος Κούλογλου εξέφρασε το φόβο ότι η Ευρώπη δε θα αλλάξει και θα διαλυθεί γιατί οι ηγέτες είναι κατώτεροι των περιστάσεων, είναι καιροσκόποι και δεν έχουν λάβει κανένα δίδαγμα, όχι μόνο από το Brexit αλλά και από την άνοδο του ευρωσκεπτικισμού σε όλη την Ευρώπη ενώ από τα δείγματα που έχουμε, θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες κρίσεις.

«Ο Σόιμπλε εκμεταλλεύεται το χάος», τόνισε ο ευρωβουλευτής «και έχει καθαρή γραμμή: την πλήρη ηγεμονία της Γερμανίας. Πώς θα γίνει αυτό; με τον περιορισμό των αντίπαλων εξουσιών που αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Κομισιόν και τη δημιουργία ενός στενού κλαμπ πλουσίων χωρών στην πρώτη θέση του πλοίου ενώ στη δεύτερη θέση θα βρίσκονται οι υπόλοιπες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.»

Το ερώτημα που παραμένει, είναι τι θα κάνουν με τη Γαλλία, αν θα τη βοηθήσουν για να μείνει στο κλαμπ των ισχυρών ή θα την αφήσουν να πάει στο νότο.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου:

 


(Visited 219 times, 1 visits today)

Read more:
340144-theodosis
Η ασταμάτητη, καθοδική πορεία της χώρας

Η Ελλάδα έχει υποστεί στρατηγικές ήττες, κάθε φορά που δεν έπαιρνε υπόψιν της τους διεθνείς συσχετισμούς. Για να μείνουμε μόνο...

Close