Στ. Κούλογλου: επιτυχία πρωτοβουλίας TVXS και News 247 για την οικονομική στήριξη των «Μικρών Ηρώων»

Permalink

«Ελπίζοντας να βρεθείτε ξανά μέσα στη θάλασσα, για τις ζωές που κινδυνεύουν, για την καθημερινή σας πάλη για τα προς το ζην. Για την αλληλεγγύη!».

Είναι ένα από τα πολλά μηνύματα των ανθρώπων που συνεισφέραν από το υστέρημα τους, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στον κ. Θανάση Μαρμαρινό, τον ψαρά από τη Λέσβο, που με τον «Άι Νικόλα» του έχει διασώσει περισσότερους από 4.500 πρόσφυγες.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στήριξε την πρωτοβουλία του TVXS και του News 247 για την οικονομική ενίσχυση του κ. Μαρμαρινού, ο οποίος είχε τιμηθεί στην ειδική τελετή που οργανώθηκε για τους Έλληνες «Μικρούς Ήρωες» του προσφυγικού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ήδη ένα ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ έχει συγκεντρωθεί. Και αν και η ζημιά στη βάρκα του κοστίζει περίπου 10.000 ευρώ, ο κ. Μαρμάρινος αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η αλληλεγγύη δεν είναι λόγια, αλλά στάση ζωής και έχει ήδη μοιραστεί το ποσό με τον συνάδελφο του, που επίσης έχασε τη βάρκα του από τον χιονιά.

Το σχετικό άρθρο στο tvxs.gr εδώ.


(Visited 57 times, 1 visits today)

Read more:
361557-kievo-ptomata_amaxon
Ουκρανία: οι φρικτές εικόνες, που αλλάζουν την πορεία του πολέμου

Το 1937, στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο, η κυβέρνηση των Δημοκρατικών ζήτησε από τον Πάμπλο Πικάσο να ζωγραφίσει τη σφαγή στη...

Close