Συνέντευξη Στ. Κούλογλου στην Κάρτα Μέλους: Οι Ευρωπαϊκές Ημέρες ενός Ερευνητικού Δημοσιογράφου

Permalink

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κούλογλου παραχώρησε μια εφ” όλης της ύλης συνέντευξη  στην δημοσιογράφο Ματρώνη Δικαιάκου για την εκπομπή «Κάρτα Μέλους» του τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων. Αναφέρθηκε στο φαινόμενο των ψευδών ειδήσεων και την ειδική ημερίδα που ετοιμάζει για το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο. Μίλησε επίσης για την ανάγκη προστασίας των πληροφοριοδοτών δημοσίου συμφέροντος και τη σημαντική υπηρεσία που προσφέρουν στη αποκάλυψη σκανδάλων.

Ο Στ. Κούλογλου αναφέρθηκε ακόμη στις πολιτικές προστασίας των πολιτών απέναντι στην διαφθορά και στα επόμενα βήματα αντίστασης κατά της συνθήκης CETA μετά την ψήφισή της στο Ευρωκοινοβούλιο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η Ε.Ε. αυτή την στιγμή με την ίδια της την ύπαρξη υπο αμφισβήτηση.

Η συζήτηση με την Ματρώνη Δικαιάκου ολοκληρώθηκε με αναφορά στις μελλοντικές εκδηλώσεις του κ. Κούλολγου στο Ευρωκοινοβούλιο και την Ελλάδα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων φεστιβάλ ταινιών για τους Whistleblowers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκδήλωση για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, έκθεση φωτογραφίας και θεατρική παράσταση για την επέτειο των 75 ετών από τον Λιμό των Αθηνών, έκδοση βιβλίου με μαρτυρίες για τα 50 χρόνια από την Δικτατορία, όπως και σχεδιαζόμενες εκδηλώσεις προώθησης των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Ολόκληρη η συνέντευξη:


(Visited 51 times, 1 visits today)

Read more:
CdgmsXhWoAEk3zC
Εκστρατεία Ενημέρωσης του Στέλιου Κούλογλου για την Καταπολέμηση Ανεργίας

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου διοργανώνει στην Ξάνθη σήμερα στις 10:30 το πρωΐ στην Καπναποθήκη «Π» του Ιδρύματος Θρακικής...

Close