Ημερίδα της Ευρωομάδας της Αριστεράς για το Δημόσιο Χρέος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Permalink

Ημερίδα για το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, διοργανώνει η Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE/NGL, την Τρίτη 7 Μαρτίου 09.00-12.30 (τοπική ώρα) στο Ευρωκοινοβούλιο, με την συμμετοχή ειδικών επιστημόνων, πρώην Υπουργών, εκπροσώπων της Κομισιόν, αλλά και Ευρωβουλευτών από τις πολιτικές ομάδες της Αριστεράς, των Σοσιαλιστών και των Πρασίνων.

Η ημερίδα υπό τον τίτλο, “Πώς να αντιμετωπίσουμε το Δημόσιο Χρέος; Μαθήματα και πολιτικές”, διοργανώνεται από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα, από τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλη και τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου, καθώς και από την Ευρωβουλευτίνα Eleonora Forenza από την Ευρωομάδα L’Altra Europa con Tsipras (IT) και τη Marisa Matias, Ευρωβουλευτίνα του Bloco de Esquerda (PT).

Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι και ο Pedro Paez, πρώην Υπουργός Οικονομικών του Ισημερινού, η Ann Pettifor γνωστή Βρετανίδα οικονομολόγος και συνεργάτιδα πολλών Κυβερνήσεων ανά τον κόσμο σε θέματα ελάφρυνσης χρέους, ο Ν. Χριστοδουλάκης, πρώην Έλληνας Υπουργός Οικονομικών, η Μαρίκα Φραγκάκη, Ελληνίδα οικονομολόγος και ερευνήτρια, καθώς και μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου “Νικ. Πουλαντζάς” και ο Thomas Fazi, γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Παρακολουθήστε την εκδήλωση ζωντανά εδώ.


(Visited 136 times, 1 visits today)

Read more:
kouloglou1449486944
Κούλογλου: Το ασφαλιστικό είναι μία ωρολογιακή βόμβα για την οποία δεν ευθύνεται η κυβέρνηση

Νέες κινητοποιήσεις διοργανώνουν σήμερα πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι με αιχμή το προσχέδιο του ασφαλιστικού που θα τεθεί στο τραπέζι των διαβουλεύσεων...

Close