Κοινή συνέντευξη των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις δραστηριότητες της Αντιπροσωπείας στο ΕΚ

Permalink

Για την τρίτη χρονιά τους στην Ευρωβουλή, αλλά και για τα άμεσα σχέδια της Ευρωομάδας μετά το καλοκαίρι, μίλησαν οι τέσσερις Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου και Κώστας Χρυσόγονος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν στον υπεύθυνο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο, Βασίλη Κατσαρδή.

Οι ευρωβουλευτές έκαναν λόγο για την Προοδευτική Συμμαχία και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που προωθούνται στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς και για τους συσχετισμούς δύναμης που επικρατούν. Έθιξαν επίσης τα ζητήματα της πρόσβασης των αναπήρων στην εργασία, της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής, αλλά και της Χρυσής Αυγής και των πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται σχετικά με αυτήν. Τέλος, αναφέρθηκαν στα του Προσφυγικού ζητήματος και της Συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και βέβαια στις πρωτοβουλίες-εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσουν από το Σεπτέμβρη του 2017 κι έπειτα.

 

(Μοντάζ: Β. Κατσαρδής)


(Visited 42 times, 1 visits today)

Read more:
ELLe2Q3WoAApW97
Κούλογλου: Ο Βορίδης δίνει γραμμή στο Χρυσοχοϊδη.

«Καταθέσαμε ερώτηση με πόνο καρδιάς», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο ΚΟΚΚΙΝΟ Πάτρας, σχετικά με την ερώτηση...

Close