Επιστολή Στ. Κούλογλου στους 36 ευρωβουλευτές που υποστήριξαν την Μ. Εφίμοβα

Permalink

Επιστολή προς τους 36 ευρωβουλευτές που συνυπέγραψαν την επιστολή υποστήριξης στην Μαρία Εφίμοβα προς τις Ελληνικές Αρχές, απέστειλε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, αφότου επισκέφθηκε την μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος στον Κορυδαλλό.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Στ. Κούλογλου:

Αγαπητοί συνάδελφοι

Επισκέφθηκα σήμερα Παρασκευή την Μαρία Εφίμοβα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, μετά την παράδοση της στην ελληνική αστυνομία. Συνομίλησα μαζί της για δυο περίπου ώρες, παρουσία και των δικηγόρων της. Είναι καλά στην υγεία της και μου είπε ότι της φέρονται πολύ καλά, πράγμα που διαπίστωσα κι εγώ από την ολιγόλεπτη παρουσία του εξαιρετικού διευθυντή των φυλακών κ.Χριστόφορου Γιαννακόπουλου στη συνάντηση μας.

Μου ζήτησε να σας ευχαριστήσω για την συμπαράσταση σας καθώς και την οικογένεια της Δάφνης Καρουάνα Γκαλίθια, που επίσης της συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Πρέπει επίσης να σημειώσω τον αξιόπιστο και αντικειμενικό τρόπο με τον οποίο τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει την υπόθεση της.

Η ειδική εισαγγελέας κατά της διαφθοράς έχει επίσης ενδιαφερθεί για τη περίπτωση της και είμαι βέβαιος ότι οι ελληνικές αρχές θα δώσουν όλες τις ευκαιρίες για την δίκαιη, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, αντιμετώπιση μιας γυναίκας που αψήφησε τους κινδύνους και έβαλε σε δεύτερη μοίρα την ευτυχία της οικογένεια; της, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να καταπολεμηθεί η διαφθορά.

Στέλιος Κούλογλου


(Visited 124 times, 1 visits today)

Read more:
359584-e_diaphora
Η διαφορά…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close