Κούλογλου: Η καταστροφολογία της ΝΔ και η φάτνη του Βορίδη

Permalink

Ένα χρόνο τώρα «ακούμε από την Νέα Δημοκρατία μόνο καταστροφολογία. Ότι τάχα δεν θα βγούμε από τα μνημόνια, ότι είμαστε σε τέταρτο μνημόνιο, ότι θα περικοπούν οι συντάξεις, ότι δεν θα υπάρξουν θετικά μέτρα από την κυβέρνηση. Είναι σαφές πλέον ότι έπεσε έξω. Πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα καταστροφολογικά αυτά σενάρια ήταν και εκείνο που είχε διατυπώσει ο Μάκης Βορίδης για την υποτιθέμενη κατάργηση της χριστουγεννιάτικης φάτνης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Απευθυνόμενος στον κ. Βορίδη, που βρισκόταν επίσης στο πάνελ του ΑΝΤ1, ο Στέλιος Κούλογλου τον κάλεσε να αναγνωρίσει ότι η προειδοποίησή του ήταν άτοπη. «Είδατε πως δεν έγινε τίποτα τέτοιο», είπε.

Επίσης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρατήρησε πως επί έτη η κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πως τάχα δεν επρόκειτο για ευρωπαϊκό κόμμα. «Όμως όλη η Ευρώπη αυτή την στιγμή, ομνύει στην ελληνική κυβέρνηση. Δεν θα βρείτε ούτε έναν ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ανήκει και η ΝΔ, – εκτός από τον ακροδεξιό Όρμπαν, που θα τον διώξουν – να διαφωνεί με την συμφωνία των Πρεσπών. Για να μην αναφερθούμε στους σοσιαλδημοκράτες που επιδιώκουν συμμαχίες με την αριστερά», σχολίασε ο Στέλιος Κούλογλου.

Τέλος, σχολιάζοντας το περιστατικό με τον μεταλλικό σταυρό στην Λέσβο, ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου τόνισε πως «πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να υψώνει έναν σταυρό ή οτιδήποτε άλλο, όπου θέλει. Δεν μπορούμε να κάνουμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι. Υπάρχουν οι αρχές της χώρας που είναι αρμόδιες για αυτές τις υποθέσεις».


(Visited 54 times, 1 visits today)

Read more:
caruana
Koύλογλου για τη Μαλτέζα δημοσιογράφο Δάφνη Καρουάνα Γκαλίσια: “Θα γίνουμε ο εφιάλτης των δολοφόνων της”

Koύλογλου για τη Μαλτέζα δημοσιογράφο Δάφνη Καρουάνα Γκαλίσια: «Θα γίνουμε ο εφιάλτης των δολοφόνων της»   «Θα γίνουμε ο εφιάλτης...

Close