Ο Κούλογλου υπενθυμίζει στον Πορτοσάλτε το σκονάκι Μητσοτάκη

Permalink

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη, κληθείς να σχολιάσει την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην συμμετοχή του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για συνεργασία με «διεφθαρμένη οικογένεια», δήλωσε πως «η λογική της οικογενειακής ευθύνης είναι φασιστικής προέλευσης. Το έχουμε ζήσει και στην Ελλάδα την εποχή που όταν κάποιος ήταν αριστερός ήταν φακελωμένη και όλη του η οικογένεια και έπρεπε να πάρουν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ακόμη και για δίπλωμα οδήγησης. Είναι ξεπερασμένες θεωρίες και λυπάμαι πολύ που επανέρχονται με ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Κόκκαλης βοήθησε χιλιάδες πρόσφυγες στον Πειραιά. Γιατί τα συγχέουμε αυτά με παραδείγματα όπως του κ. Μαρινάκη που χρηματοδοτούσε τα γραφεία της ΝΔ στον Πειραιά;»

Ακόμη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του Action 24 και στον Γιώργο Κουβαρά, απέρριψε την ανάλυση ότι τα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων συναινούν σε προκήρυξη πρόωρων εκλογών. «Η Νέα Δημοκρατία έχει πιάσει ‘ταβάνι’ στην συσπείρωση των ψηφοφόρων της ενώ το 50% περίπου των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αναποφάσιστοι τηρώντας στάση αναμονής. Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολιτικό ρεύμα νίκης», εξήγησε ο ευρωβουλευτής τονίζοντας ότι πρέπει να διαβάζουμε τις δημοσκοπήσεις σωστά.

«Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της θητείας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνουν νωρίτερα και συν τοις άλλοις αυτό θα είναι και ένα μήνυμα στο εξωτερικό ότι σιγά-σιγά η Ελλάδα γίνεται πάλι μια κανονική χώρα. Στις κανονικές χώρες οι εκλογές γίνονται πάντα στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης. Οι εκλογές, όταν γίνουν, θα εξελιχθούν σε ντέρμπι καθώς θα έχει αλλάξει το κλίμα επειδή οι πολίτες θα έχουν δει τα θετικά αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης: Κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, αύξηση του κατώτατου, ρύθμιση των κόκκινων δανείων, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του ΕΝΦΙΑ, ρύθμιση των οφειλών των ελεύθερων επαγγελματιών. Όσο τα μέτρα θα εφαρμόζονται και θα γίνονται αισθητά στην τσέπη των πολιτών, τόσο θα αλλάζει η εικόνα», προσέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέλιος Κούλογλου παρατήρησε, δε, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, που από το πάνελ της ίδιας εκπομπής είπε πως πρέπει να γίνουν εκλογές ότι «ζητάτε εκλογές μαζί με την Νέα Δημοκρατία από το 2015. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή σου πριν δυο χρόνια, σου είχε δώσει και σκονάκι τι να τον ρωτήσεις».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα όπως και το βίντεο με τον κ. Μητσοτάκη να δίνει το σκονάκι στον Άρη Πορτοσάλτε:

Παρακολουθείστε ολόκληρη την εκπομπή στο Action 24 εδώ.


(Visited 267 times, 1 visits today)

Read more:
Βιασύνες...
Βιασύνες… | Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close