Κούλογλου: Ο κ. Μητσοτάκης υποσυνείδητα στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ

Permalink

«Τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης θα μας αφήνει να κοιμόμαστε τα βράδια», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επταήμερη εργασία.

«Με κάθε του δήλωση ο κ. Μητσοτάκης αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόγραμμα, απομακρύνει τον κόσμο και βοηθάει τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν υποσυνείδητα να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον έχει και αυτός καταλάβει ότι η κυβέρνηση αποτελεί καλύτερη λύση από την ΝΔ», εξήγησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο και ότι θα κοπεί το δώρο των Χριστουγέννων.

Σχολιάζοντας την κριτική ότι παρά αυτές τις δηλώσεις, η ΝΔ προηγείται στις δημοσκοπήσεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η αίσθηση που παίρνω από τον κόσμο που συναντώ γυρνώντας όλη την Ελλάδα, είναι διαφορετική από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Αυτό θα αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ γυρίζει το παιχνίδι. Αντιθέτως φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δημιουργήσει ρεύμα. Έχει συσπειρώσει ένα σταθερό κομμάτι ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά δεν μπορεί να διευρύνει άλλο την εκλογική του πελατεία. Όλα αυτά θα αποτυπωθούν στο αποτέλεσμα των εκλογών, εάν όχι και στις δημοσκοπήσεις. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο μια από αυτές έδειχνε μηδενική διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ».


(Visited 64 times, 1 visits today)

Read more:
363567-5579547
Διάγγελμα Μητσοτάκη: o ξένοιαστος καπετάνιος και η δημοσκοπική φουρτούνα

Η ίδια, γνώριμη τακτική: αφού η κοινωνία φτάνει στο αμήν, είτε πρόκειται για τους νεκρούς από την πανδημία ή για...

Close