ARTE: Ο ξεχωριστός Στέλιος Κούλογλου

Permalink

“Ελεύθερο πνεύμα, ανεξάρτητος, πολύγλωσσος, ο Στέλιος Κούλογλου δεν είναι ένας κοινός πολιτικός”, αναφέρει το έγκριτο γαλλο-γερμανικό κανάλι ARTE σε αφιέρωμά του στην δράση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου.

Το αφιέρωμα του ARTE αναφέρεται στην μάχη που έδωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, όταν κατά την κρίση κυριαρχούσαν τα στερεότυπα για τους τάχα τεμπέληδες Έλληνες. Επίσης τονίζει πως από την πρώτη του θητεία ξεχώρισε η σημαντική πρόοδος που έγινε για την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, των “ηρώων της κοινωνίας μας”, όπως τους χαρακτηρίζει ο Στέλιος Κούλογλου. Τέλος, σημειώνει πως στην νέα θητεία που διεκδικεί στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ο ευρωβουλευτής θα παλέψει για μια συμμαχία των δημοκρατών ενάντια στους λαϊκιστές και τους ακροδεξιούς. Ένας στόχος, για τον οποίο “όπως λέει ο Στέλιος Κούλογλου, ο χρόνος μας πιέζει”, τονίζει το ARTE.


(Visited 179 times, 1 visits today)

Read more:
10 mart
Σαν σήμερα 13 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου,...

Close