Κούλογλου: Το να σου επιτίθεται η ακροδεξιά ντροπή της χώρας είναι παράσημο

Permalink

Με αφορμή τα λεγόμενα Γεωργιάδη στην τηλεόραση του Mega ότι τάχα ο Στέλιος Κούλογλου “δεν αγαπάει την χώρα του”, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε τα εξής:

“Το να σου επιτίθεται η ακροδεξιά ντροπή της χώρας είναι παράσημο. Ο άνθρωπος, που θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να επιβιώσουν με 400 ευρώ το μήνα – αυτός είναι που δεν αγαπάει τον λαό της χώρας του. Που δικαιολογεί την κερδοσκοπία στο ιατροφαρμακευτικό υλικό, ίσως επειδή του θυμίζει παλιές ένδοξες εποχές. Που τον είδαν οι επενδυτές του Ελληνικού – στο οποίο θα έμπαιναν οι μπουλντόζες μια εβδομάδα μετά τις εκλογές – να αναλαμβάνει το Υπουργείο Ανάπτυξης (!) και το έβαλαν στα πόδια”.

Ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από την Νέα Δημοκρατία ο ίδιος και το Tvxs.gr, τόνισε: “Η κυβέρνηση ας αφήσει τις γελοιογραφίες και ας ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα”.

“Χώρες της ΕΕ με αντίστοιχη οικονομική δυνατότητα με την δική μας δίνουν στους εργαζόμενους, που χάνουν αναγκαστικά την δουλειά τους, υπερπολλαπλάσια των όσων δίνει η ελληνική κυβέρνηση: Η Πορτογαλία δίνει το 75% του μισθού, η Ισπανία το 80%, για να μην αναφερθούμε στην Γαλλία ή την Δανία που δίνουν το 100%. Δεν μετατρέπουν τους εργαζόμενους σε επιδοματούχους των 400 ευρώ το μήνα. Με αυτά τα μέτρα οδεύουμε προς μια τεράστια κοινωνική καταστροφή. Για αυτά πρέπει να μιλήσουμε. Όμως έχουμε μια κυβέρνηση, που καθώς απεχθάνεται τον δημόσιο τομέα και έχει εξαγγείλει μέτρα αλλαγής των εργασιακών σχέσεων, βρήκε μια χρυσή ευκαιρία για να αλλάξει το τοπίο υπέρ των λίγων και των επιχειρηματιών και εις βάρος των πολλών”, δήλωσε επίσης. “Αυτή την στιγμή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το μέλλον της ευρωζώνης και της ΕΕ συνολικά, και αυτό θα έπρεπε να συζητάμε”, προσέθεσε.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο Mega: https://youtu.be/D7cJkSb710w


(Visited 39 times, 1 visits today)

Read more:
29481713844_448cc31265_z
Κούλογλου για την στέρηση βίζας: Είμαι περήφανος που είπα την αλήθεια

«Είμαι περήφανος που είπα την αλήθεια», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Ιωάννινα TV και στον...

Close