Κούλογλου για σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Αντισημιτισμός είναι να συγκρίνεις τον Μωυσή με τον Μητσοτάκη

Permalink

«Αντισημιτικό δεν είναι το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το να συγκρίνει κανείς τον κ. Μητσοτάκη με τον Μωυσή. Όποιος δημοσιογράφος στην Ευρώπη είχε αποκαλέσει τον πρωθυπουργό Μωϋσή θα είχε καταθέσει την δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα ντρεπόταν να δηλώνει δημοσιογράφος», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας την τηλεόραση του Open και στον ραδιοφωνικό σταθμό Status, αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται στο σποτ της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα των 20 εκατομμυρίων ευρώ προς τα ΜΜΕ.

Επιπλέον, χαρακτήρισε πετυχημένο το σποτ “για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί είναι το όνειρο του κάθε διαφημιστή. Το βίντεο προκάλεσε ντόρο, έχει μέχρι στιγμής μισό εκατομμύριο προβολές, και προκάλεσε συζήτηση για το θέμα που πραγματεύεται. Ίσως θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο σαφές, στο ποιοι πραγματικά εισέπραξαν τα χρήματα που μοιράστηκαν. Ας μην κοιτάμε σαν ηλίθιοι το δάχτυλο όταν μας δείχνουν το φεγγάρι. Στην περίπτωση του σποτ κοιτάμε το δάχτυλο. Το φεγγάρι είναι ότι έχουν δοθεί 20 εκατομμύρια που δεν ξέρουμε που και πως δόθηκαν. Και είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων…

..Κατά δεύτερον, φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της αξιοπιστίας της δημοσιογραφίας στην Ελλάδα. Δυστυχώς, σε παγκόσμιες έρευνες για την αξιοπιστία του Τύπου, η Ελλάδα είναι στις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη. Κανείς δημοσιογράφος, παραδείγματος χάριν, δεν με πήρε ένα τηλέφωνο να διασταυρώσει την πληροφορία ότι τάχα είχα την πρόθεση να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήρθε ο Α. Τσίπρας στην Αίγινα για να με μεταπείσει – πράγματα εντελώς αναληθή. To έγραψαν όλα τα ΜΜΕ, όμως, παραβιάζοντας κατάφωρα τη δεοντολογία. Σε όλες τις χώρες του κόσμου, αν κάνεις ρεπορτάζ για κάποιον, παίρνεις τουλάχιστον ένα τηλέφωνο. Επίσης η ΕΣΗΕΑ επιδεικνύει κομματική μονομέρεια, και αντιδρά μόνο στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στο ζήτημα των 20 εκατ. ευρώ».

Τέλος, για τις δημοσκοπήσεις, ο Στ. Κούλογλου σχολίασε ότι πρόκειται για εικόνα της στιγμής. «Σε καμία άλλη χώρα μέσα στην πανδημία δεν κάνουν δημοσκοπήσεις και σκέφτονται εκλογές. Κοιτάνε πως θα σώσουν την χώρα και την οικονομία τους. Εδώ ένας σημαντικός κλάδος της χώρας, ο τουρισμός, πλήττεται ανεπανόρθωτα και δεν συζητάμε τι θα κάνουμε για αυτό. Συγκριτικά η Πορτογαλία έφτιαξε νέα κρατική τράπεζα επενδύσεων για να τονώσει την οικονομία. Πήρε διπλάσια μέτρα αντιμετώπισης των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας από ότι εμείς. Τώρα εξετάζουν να επαναβιομηχανοποιήσουν την χώρα τους. Δεν μπορούν να μείνουν στην μονοκαλλιέργεια του τουρισμού. Τα ίδια θα έπρεπε να εξετάζουμε και εμείς. Αντιθέτως όμως μιλάμε για τον Μωϋσή».

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη στο Status: https://soundcloud.com/stelios-kouloglou/status-fm-22062020
Δείτε εδώ την συνέντευξη στο Open: https://youtu.be/XfGKcBVTfv0


(Visited 14 times, 1 visits today)

Read more:
339489-lagos-filaki
Ο νεοναζί Λαγός και το «ακραίο κέντρο»

Γιατί πήρε σχεδόν 7 μήνες για να αρθεί η ασυλία και να συλληφθεί ο Λαγός; Επειδή άλλοι συχνά με ρωτούν...

Close