Κούλογλου για διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Peace, brothers! Ειρήνη, αδέλφια!

Permalink

“Ο πρωθυπουργός προετοιμάζει το έδαφος για να επιρρίψει στους πολίτες τις ευθύνες για το πιθανό lock down, που όμως θα γίνει επειδή η κυβέρνηση έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο στο δεύτερο κύμα της πανδημίας”, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη για το διάγγελμα του Κ. Μητσοτάκη.

Ο έλεγχος έχει χαθεί, όπως εξήγησε ο ευρωβουλευτής, καθώς “η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τον χρόνο που κέρδισε από το πρώτο κύμα για να ενισχύσει το ΕΣΥ. Αυτά που λένε για διπλασιασμό των ΜΕΘ είναι παραμύθια. Πριν καλά καλά μπούμε στο δεύτερο κύμα τα νοσοκομεία έχουν σχεδόν γεμίσει. Όλοι όσοι διαμαρτύρονται, -γιατροί, νοσηλευτές, μαθητές-, δεν είναι υποκινούμενοι. Είναι άνθρωποι που διαμαρτύρονται γιατί βλέπουν την πραγματική κατάσταση”.

“Είμαστε στο παρά πέντε πριν γίνουμε Μπέργκαμο. Πρέπει να πάρουμε έκτακτα μέτρα. Πρέπει να προσληφθούν με έκτακτες διαδικασίες γιατροί και νοσηλευτές. Σαν να είμασταν σε πόλεμο. Πρέπει να επιταχθούν οι ιδιωτικές κλινικές. Όχι να τους δίνουμε διπλάσια νοσήλεια”, τόνισε ο Στ. Κούλογλου.

Κληθείς να σχολιάσει το κλίμα εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κούλογλου παρατήρησε πως “πράγματι υπάρχει. Όμως οι πολιτικές διαφορές δεν είναι σοβαρές. Για αυτό και εγώ λέω: Ειρήνη, αδέρφια!” “Η κυβέρνηση ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθειά της να μην εστιαστεί η συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της χώρας. Στο ότι ο κ. Μπακογιάννης πέταξε δυο εκατ. ευρώ στα σκουπίδια. Στο ότι τα σχολεία και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι ανοχύρωτα απέναντι στην πανδημία. Στο γεγονός ότι για πρώτη φορά από το πραξικόπημα της Χούντας και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, παρατηρείται τέτοιο χάσμα απόψεων μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας”, προσέθεσε.

Ο Στέλιος Κούλογλου ρώτησε επίσης τον βουλευτή της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδη, που βρισκόταν στο ίδιο πάνελ, αν θα δεχόταν να γίνει εισηγητής για τα τρία μνημόνια συνεργασίας με τη Β. Μακεδονία, γιατί κανείς από την ΝΔ δεν δέχεται να αναλάβει αυτή τη δουλειά. Ο κ. Λαζαρίδης απάντησε ότι δέχεται και έτσι ο Στ. Κούλογλου σχολίασε “κε Παπαδάκη βρέθηκε μέσα από την εκπομπή σας εισηγητής για την ΝΔ!”

Παρακολουθείστε εδώ την συνέντευξη:  https://youtu.be/ISVNnSURcos

 


(Visited 5 times, 1 visits today)

Read more:
338026-menios-stratinaki
Ο Φουρθιώτης και η τσίπα

Δεν με εκπλήσσουν οι απάτες του Φουρθιώτη και του κάθε παρόμοιού του. Υπήρξαν στο παρελθόν αρκετοί που παρίσταναν τους δημοσιογράφους,...

Close