Κούλογλου: Η κυβέρνηση αντιδρά στην Επίτροπο Γιούροβα και εξευτελίζει τη χώρα

Permalink

«Δυστυχώς με τις κινήσεις της η κυβέρνηση με την διαβόητη λίστα Πέτσα και τη φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μας έχει βάλει στην ίδια μοίρα με χώρες της ΕΕ, που είναι δακτυλοδεικτούμενες για προπαγάνδα, για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Κράτους Δικαίου, όπως η Πολωνία και η Ουγγαρία. Είναι απολύτως ντροπιαστικό», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Κόκκινο και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, για την απάντηση που του έδωσε χθες η Ευρωπαία Επίτροπος, Βέρα Γιούροβα, για την λίστα Πέτσα. Υπενθυμίζεται, ότι η Επίτροπος δήλωσε ότι «κρατικό χρήμα μοιράζεται μόνο σε ΜΜΕ, που είναι πρόθυμα να υπηρετήσουν την κυβερνητική προπαγάνδα».

«Ο κ. Πέτσας μιλάει για fake news. Αλλά ο εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν διέψευσε την είδηση, απλώς διευκρίνισε ότι η Επίτροπος δεν «αναφέρθηκε ειδικά στην Ελλάδα», σχολίασε ο Στ. Κούλογλου. «Πράγματι η κα Γιούροβα είπε επί λέξει τα εξής: Δεν είναι μόνο η ελληνική περίπτωση. Το ίδιο κόλπο βλέπουμε και στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Σλοβενία. Κρατικό χρήμα μοιράζεται μόνο σε ΜΜΕ, που είναι πρόθυμα να υπηρετήσουν την κυβερνητική προπαγάνδα».

«Δημοσιογράφοι από άλλες χώρες που επικοινώνησαν μαζί μου και παρακολούθησαν την ανοικτή συνεδρίαση επιβεβαίωσαν πλήρως τη στιχομυθία και έχουν κρατήσει πρακτικά», συμπλήρωσε ο Στέλιος Κούλογλου. «Αντί η κυβέρνηση να διαμαρτύρεται στην κ. Γιούροβα, θα ήταν καλύτερα να μην εξετευλίζει τη χώρα. Οι Ευρωπαίοι πολίτες απαιτούν την αλήθεια και διαφάνεια και η καλή Επίτροπος κυρία Γιουροβα νομίζω ότι συμφωνεί με αυτό».

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη:  https://soundcloud.com/stelios-kouloglou/01122020a


(Visited 34 times, 1 visits today)

Read more:
359803-oi_mathetes_tou_giozeph
Οι μαθητές του Γιόζεφ…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close