Η Κεραμέως βρήκε σύμμαχο: «Ούτε παρατάξεις, ούτε αναρχία, Εθνική Παιδεία» | Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Permalink

Μπήκαν σε περιπέτεια για να εκδηλώσουν την υποστήριξη τους στην πολιτική της κυρίας Κεραμέως. Παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ, γιατί αν πήγαιναν να φωτογραφηθούν έξω από τo Πάντειο το απόγευμα, μπορεί να τις έτρωγαν από τους αντιφασίστες φοιτητές. Έβαλαν μάσκες για να μην αναγνωρίζονται.

Αλλά ο σκοπός ήταν «ιερός»: έπρεπε να στηρίξουν το κυβερνητικό νομοσχέδιο που προβλέπει την παρουσία της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια και την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων: «Ούτε παρατάξεις, ούτε αναρχία, Εθνική Παιδεία», γράφει το πανό που ανάρτησαν.

«H αστυνομία θα επιχειρήσει να αποτρέψει έτσι την ασύδοτη δράση εγκληματικών στοιχείων τα οποία αποδεδειγμένα εδώ και δεκαετίες δρουν ανενόχλητα στα Πανεπιστήμια της Πατρίδας μας», εξηγεί το σχόλιο στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, που συνοδεύει τη φωτογραφία. «¨Κύριοι¨ της κυβέρνησης, καταργήστε εδώ και τώρα την παράνομη και παραπλανητική δράση των φοιτητικών παρατάξεων που λυμαίνονται τον εκάστοτε σύλλογο φοιτητών. Εάν έχετε πραγματική πολιτική βούληση δείξτε μηδενική ανοχή στις εστίες ανομίας των παρακρατικών που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για καταλήψεις σε κάθε πανεπιστήμιο».

Αυτό  πάντως που δεν φαίνεται να προβλημάτισε τους νεοναζί, σχεδιάζοντας τη νυχτερινή φωτογράφιση (περιπολία θα την έλεγαν, τα παλιά καλά χρόνια) είναι οι διωκτικές αρχές. Άλλωστε, όπως έχω ήδη γράψει τα γραφεία τους στην Πλατεία Αττικής, έχουν ακόμη τις ταμπέλες με το νεοναζιστικό logo, ενώ η ιστοσελίδα τους εξακολουθεί να σχολιάζει την επικαιρότητα και να κατακεραυνώνει τους «προδότες».

«Δεν μπορεί η εγκληματική οργάνωση να λειτουργεί γραφεία, να διαθέτει ιστοσελίδες, να έχει εκπρόσωπο Τύπου και στελέχη που εμφανίζονται με αυτήν την ιδιότητα», γράφει η ιστοσελίδα Κόντρα που ξετρύπωσε τη φωτογραφία. Όλοι όσοι εμπλέκονται θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί με το κακούργημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση (κάποιοι και με το κακούργημα της διεύθυνσης, καθώς αντικαθιστούν τα φυλακισθέντα ηγετικά στελέχη).

Είναι δυνατόν, γιατί ο Σερίφης της πόλης είναι απασχολημένος να βγάζει φιρμάνια απαγόρευσης συγκεντρώσεων. Και στα αυτιά της υπουργού Παιδείας το  «Ούτε παρατάξεις, ούτε αναρχία, Εθνική Παιδεία» ηχεί ευχάριστα. Συμπυκνώνει την πολιτική της.

ΥΓ. Υποτίθεται ότι πέρα από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια, θα έπρεπε τα νέα παιδιά να μάθουν για τα εγκλήματα των Ναζί. Η ιστορική γνώση είναι το καλύτερο όπλο για να μην ξαναζήσουμε τη φρίκη.

Προχθές Τετάρτη λοιπόν, ήταν η Ημέρα Μνήμης για το Ολοκαύτωμα. Ξέρετε πότε θυμήθηκε το υπουργείο Παιδείας να στείλει στα σχολεία εγκύκλιο, για να γίνει κάποια ενημέρωση (για εκδηλώσεις μνήμης ούτε λόγος) των μαθητών; Προχθές, την ίδια μέρα!.

Επίτηδες το κάνουν ή ανίκανοι είναι, δεν ξέρω, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς υπάρχουν Έλληνες Εβραίοι που υποστηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!


(Visited 10 times, 1 visits today)

Read more:
dhmosiografoi
Δημοσιογράφοι, εγκληματίες πολέμου. Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Διάβασα τις προάλλες μια συνέντευξη του Τόνι Μπλερ στην «Καθημερινή». Φαινόταν ενδιαφέρουσα, από πρώτη άποψη. Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός έχει...

Close