Ο Στέλιος Κούλογλου για την καθυστερημένη δήλωση Οικονόμου

Permalink

Με αφορμή τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου για δηλώσεις του διεθνώς βραβευμένου διασώστη, Ιάσονα Αποστολόπουλου, που έγιναν σε εκδήλωση του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στις Βρυξέλλες ένα μήνα πριν, ο Στ. Κούλογλου δήλωσε τα εξής:

«Ήξερα ότι στην κυβέρνηση είναι καθυστερημένοι, αλλά να και η απόδειξη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έβγαλε ανακοίνωση για μια εκδήλωση που έγινε στις Βρυξέλλες ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 10 Μαΐου! Είχε προηγηθεί η καθυστερημένη «Ομάδα Αλήθειας», την οποία ακολούθησε καθυστερημένη ανάρτηση στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τις δηλώσεις του διεθνώς βραβευμένου διασώστη, Ι. Αποστολοπούλου, για όσα συμβαίνουν στο Αιγαίο, αυτές έχουν βεβαιωθεί από δεκάδες έρευνες σε διεθνή μέσα ενημέρωσης. Άλλωστε δεν ήταν ο κ. Αποστολόπουλος, αλλά η ευρωπαϊκή υπηρεσία OLAF, που ερευνά παραβιάσεις της Κοινοτικής Νομοθεσίας, η οποία έβγαλε το πόρισμα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε σε παραίτηση ο επικεφαλής της Frontex.

Φυσικά για τις πράξεις αυτές δεν ευθύνεται βασικά το λιμενικό σώμα, αλλά η κυβέρνηση που έχει επιβάλλει μία πολιτική, η οποία παραβιάζει όλη την διεθνή νομοθεσία ντροπιάζοντας διεθνώς τη χώρα».


(Visited 40 times, 1 visits today)

Read more:
43976944790_eadb2e49ac_k
Πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα σκοταδισμού στην Ελλάδα

Eρώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, εκφράζοντας την ανησυχία του για τα συνεχή φαινόμενα...

Close