Η χρήση του Predator και άλλων παράνομων λογισμικών στο επίκεντρο της συζήτησης στο Ευρωκοινοβούλιο

Permalink

Μεγάλη εκδήλωση με θέμα το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα, αλλά και αλλού, πραγματοποιεί η ευρωομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα από τις αποστολές της εξεταστικής επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου, PEGA, σε Ισπανία, Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης θα συμμετάσχουν θύματα των παρακολουθήσεων, που θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους, και ειδικοί, που θα παρουσιάσουν τους κινδύνους για τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου από αυτές τις πρακτικές, και θα κάνουν προτάσεις για την δημιουργία ενός πλαισίου προστασίας των ευρωπαίων πολιτών από αυτές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μανώλης Γλέζος» (1G2) στις 16:30. Mπορείτε επίσης, να την παρακολουθήσετε από εδώ: https://ep.interactio.eu/j4kd-elrp-synl

Μεταξύ άλλων το λόγο θα πάρουν οι καθηγητές Δημήτρης Χριστόπουλος και Ανδρέας Τάκης, ο δημοσιογράφος θύμα του Predator Θανάσης Κουκάκης, η Julie Majerczak από τους Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα, η Sandrine Rigaud από το Forbidden Stories, και ο δημοσιογράφος Θ. Χονδρόγιαννος από τους Reporters United.


(Visited 8 times, 1 visits today)

Read more:
125
Κούλογλου σε Κομισιόν: Μήπως να ακολουθήσουμε τη πρόταση Άδωνι Γεωργιάδη;

Κατόπιν των αποκαλύψεων των Paradise Papers, όπου φάνηκε πως ο πλούτος που βρίσκεται στους φορολογικούς παραδείσους αγγίζει τα 10 τρισεκατομμύρια...

Close