Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μυωσή»

Permalink

Η«κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2021

  • Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δηλώνει ότι δεν άκουσε, δεν είδε, δεν ξέρει και δεν απαντά σε ότι αφορά τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη στα social media.

Σαν σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2022

  • «Η Ελλάδα είναι μια χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής» γράγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter.
  • H ανεργία στην Ελλάδα είναι στο 12,7%. Είμαστε προτελευταίοι στην ΕΕ με 1060 ευρώ μέσο μεικτό εισόδημα. Το 27,5% του πληθυσμού βρίσκεται στο όριο της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Αποτελούμε την πιο ακριβή ευρωπαϊκή χώρα, με την τιμή του ρεύματος να έχει αυξηθεί κατά 5,4 φορές σε σχέση με πέρυσι. Η Ελλάδα έχει έναν από τους υψηλότερους φόρους κατανάλωσης τα καύσιμα και την τρίτη ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη – μια ανάσα πριν τα 2 ευρώ ανά λίτρο. Ο ελληνικός πληθωρισμός τον Ιανουάριο έσπασε το ρεκόρ του 5,5%, με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στο 5,1%.
  • Σε δημοσίευμα του για την μείωση του ΕΝΦΙΑ το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναπαράγει αυτούσιο το κυβερνητικό non paper σε μια παρουσίαση που θα την ζήλευε ακόμη και το γραφείο Τύπου της ΝΔ. Το «ρεπορτάζ» μάλιστα ξεκινά με τη φράση «μια ακόμη προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ, υλοποιείται πριν τη λήξη της κυβερνητικής θητείας»

(Visited 15 times, 1 visits today)

Read more:
33421342532_8479a35a96_h
Κούλογλου: Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ κυβέρνησης και δικαιοσύνης

«Πρέπει να υπάρξουν κινήσεις και από τις δυο πλευρές. Και η κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάποια βήματα και οι δικαστές...

Close