Σαν σήμερα 10 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2021

  • Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣΚΑΙ. «Αυτή η εικόνα που πλήγωσε τους πολίτες δεν θα επαναληφθεί» λέει για το κορονοπάρτι στην Ικαρία, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη, όπως τον ρωτά αν νιώθει την ανάγκη ο δημοσιογράφος (Αλέξης Παπαχελάς). Λέει πως ήταν ένα «φάουλ» αλλά όλη αυτή «η τεράστα βαβούρα» οφείλεται στην ανευθυνότητα και την έλλειψη επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί σε «διαδηλώσεις».
  • Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης παραδέχεται πως η κυβέρνηση επιλέγει να νομοθετήσει  τις αλλαγές στα ΑΕΙ και την εγκαθίδρυση αστυνομίας σε αυτά εν μέσω πανδημίας, γιατί είναι η «χρυσή ευκαιρία» ώστε να μην υπάρξουν ευρείες αντιδράσεις.

Σαν σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2022

  • «Χειραγωγεί η κυβέρνηση την κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ;». Μπογδάνος ρωτάει. «Ναι, δυστυχώς σε πρωτοφανή και ανησυχητικό βαθμός». Μπογδάνος απαντάει. Κάτι θα ξέρει, ως πρώην βουλευτής αυτής της κυβέρνησης.
  • Το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ, που κατατέθηκε στη Βουλή, προβλέπει πρόσληψη νέων διευθυντών από τον ιδιωτικό τομέα, με παχυλούς μισθούς που ξεκινούν από τις 4.000 ευρώ και ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ.

 


(Visited 2 times, 1 visits today)

Read more:
3 apr
Σαν σήμερα 3 Απριλίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου,...

Close