Σαν σήμερα 15 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2021

  • Κακοκαιρία «Μήδεια»: σε «ακορντεόν» μετατρέπεται η διαχείριση της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, η οποία ανοιγοκλείνει από τα ξημερώματα εγκλωβίζοντας οδηγούς. Σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του «112», ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει πως είχαν ενημερωθεί οι δημοσιογράφοι από τις 5:30 το πρωί, ώστε με τη σειρά τους να ενημερώσουν το κοινό.
  • Με την «προληπτική» απόφαση του υπουργού Πορστασίας του Πολίτη ο ιδιώτης διαχειριστής της ΕΘνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας γλιτώνει πρόστιμο που προβλέπεται αν η κυκλοφορία διακοπεί συνεπεία δυσμενών καιρικών φαινομένων για πάνω από μία ώρα και το οποίο μπορεί να φτάσει το 1 εκατ. ευρώ.
  • Περίπου 250.000 νοικοκυριά μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και για πάνω από 3 μέρες. Χιλιάδες και τα σπίτια που μένουν χωρίς νερό. Δυο ηλικιωμένοι σε μηχανική υποστήριξη χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της διακοπής ρεύματος στην Εύβοια, ένας 56χρονος πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς εγκλωβισμένος στο Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ μια ηλικιωμένη γυναίκα φεύγει από τη ζωή στο Γαλάτσι, καθώς το ασθενοφόρο δεν καταφέρνει να προσεγγίσει το σπίτι της λόγω χιονιού.

Σαν σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2022

  • Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στοχοποιεί τον Κώστα Βαξεβάνη και τη Γιάννα Παπαδοπούλου στη Βουλή: «δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία, δεν είναι ελευθερία του Τύπου, αλλά δολοφονία».
  • «Καρφιά» Κώστα Μπακογιάννη κατά κυβέρνησης: «Εξωφρενικές οι αυξήσεις στο ρεύμα». Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΡΑΕ στο διάστημα των 45 ημερών ανάμεσα στην 1η Ιανουαρίου και 14 Φεβρουαρίου του 2022, η Ελλάδα σημείωσε τις υψηλότερες μέσες τιμές χονδρικής στην Ευρώπη – με 230,45 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
345338-24522526
Εμβολιασμός: Οι «Φιλιππινέζοι» της κυβέρνησης επιβάλλουν την τακτική τους

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε δήλωσε προχθές ότι όποιοι πολίτες της χώρας αρνούνται να εμβολιαστούν θα απαγορεύεται να φύγουν...

Close