Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου 2021

  • Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτηρίζει «πολύ μικρό θέμα» το διαχειριστικό χάος της «Μήδειας» και απαντά στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέροντας στο προσκήνιο στην πυρκαγιά στο Μάτι.
  • Απευθείας αναθέσεων συνέχεια από την Νίκη Κεραμέως, η οποία με απόφαση της δίνει εκ νέου στην εταιρία «FILMIKI PRODUCTIONS» την παραγωγή 96 νέων βιντεομαθημάτων για την Εκπαιδευτική Τηλεόραση έναντι του ποσού των 122.512 ευρώ. Πρόκειται για την έκτη συνεχή απευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρία από την αρχή της πανδημίας, με τη συνολική δαπάνη να αγγίζει τα 527.515 ευρώ.

Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαγράφεται από τη ΝΔ. Στην ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου ομολογεί ότι ενοχλήθηκε από την ηχηρή διαφοροποίηση του αναφορικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση Novartis. Μετά τις εξελίξεις ο ευρωβουλευτής αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί τηλεφωνήματα από τον Γρηγόρη Δημητριάδη, «δεξί χέρι» του πρωθυπουργού, αλλά και από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να σταματήσει την κριτική, ένα αίτημα που συνοδευόταν και με απειλή διαγραφής.


(Visited 19 times, 1 visits today)

Read more:
Κουπί...
Κουπί…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close