Σαν σήμερα 22 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2021

  • Καλλιτέχνες διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη. Η Ελίζα Βόζεμπεργκ δηλώνει ότι οφείλει να παραιτηθεί, ο Θάνος Πλεύρης υποστηρίζει πως «ο πολιτικός δε νοείται να λέει «εξαπατήθηκα»». Να παραιτηθεί επειδή εξαπατήθηκε ζητά ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αν και σπεύδει να σημειώσει πως δεν θεωρεί πως φταίει η Μενδώνη, τονίζει πως «μερικές φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατέψεις τον αρχηγό».
  • Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, αναφερόμενη στα παιδιά που φέρεται να κακοποίησε ο Δημήτρης Λιγνάδης αναρωτιέται…αν είχαν μάνα και πατέρα.

Σαν σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2022

«Για κάθε πρόβλημα της χώρας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει την ευθύνη. Όταν σε κάθε προσπάθεια να αποκτήσουμε φθηνό ρεύμα κάποιοι μουρλοί τρέχουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εμποδίζουν τις άδειες και τα έργα, δεν θα έχουμε ακριβότερο ρεύμα;», δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

Το βιβλίο διατίθεται δωρεάν για τους συνδρομητές του Tvxs.


(Visited 2 times, 1 visits today)

Read more:
384114-359262-i_stand_with_tolstoy
Σαν σήμερα 28 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου,...

Close