«Η Κενή Διαθήκη του Μωυσή» παρουσιάζεται στον Ιανό Θεσσαλονίκης

Permalink

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 19:00, η Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS και η ενημερωτική ιστοσελίδα TVXS διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου «Η κενή διαθήκη του Μωυσή: 2020-22: Έργα και ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δημοσιογράφου και σκηνοθέτη, Στέλιου Κούλογλου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Άρις Καζάκος, ομ. καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Νομική Σχολή, ΑΠΘ

Δώρα Αυγέρη, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δημοσιογράφος

Σοφία Καϊτατζή-Γουίτλοκ, καθηγήτρια Πολιτικής Επιστήμης και Πολιτικής Επικοινωνίας, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ΑΠΘ,

και ο συγγραφέας του βιβλίου, Στέλιος Κούλογλου

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας, Παύλος Νεράντζης, διδάκτορας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ΑΠΘ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3IF0msE

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο καταγράφει σε καθημερινή βάση τις ενέργειες και τις δηλώσεις της κυβέρνησης και της ΝΔ την περίοδο 2020-22. Συνοδεύεται από 25 γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

«Η Κενή Διαθήκη του Μωϋσή» είναι η συνέχεια του βιβλίου «Η Μαύρη Βίβλος του Μωυσή», το οποίο διεκτραγωδούσε τις παλινωδίες και τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη τον ενάμιση χρόνο από τις εκλογές του 2019.

Το νέο βιβλίο καλύπτει την περίοδο από το τέλος Νοεμβρίου του 2020 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2022 και είναι υπερδιπλάσιο σε έκταση: Όχι μόνο γιατί αναφέρεται σε μεγαλύτερη χρονική περίοδο, αλλά και επειδή στο διάστημα που πέρασε η κυβέρνηση πολλαπλασίασε τα «ανδραγαθήματα» της.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας
https://tvxs.gr/news/ellada/i-keni-diathiki-toy-moysi-san-simera-2-febroyarioy


(Visited 24 times, 1 visits today)

Read more:
soloup
Οι 2+1 παγίδες των δανειστών – άποψη στο tvxs.gr

Το σημερινό αδιέξοδο στις σχέσεις Αθήνας-θεσμών οφείλεται βασικά στο γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι δανειστές δεν είχαν ποτέ υπόψιν τους να...

Close