Σαν σήμερα 13 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 13 Μαρτίου 2021

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πιστεύει ότι «η Αριστερά διαδίδει με δόλο τον κορονοϊό για να μείνει η χώρα σε καραντίνα».

Σαν σήμερα 13 Μαρτίου 2022

  • Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία, μας φέρνει κοντά, δύο χώρες συμμάχους στην Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ».
  • Σε σύγχυση βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση μετά την αναγκαστική ενεργειακή επαναπροσέγγιση της Δύσης με την κυβέρνηση του Καράκας, την οποία όμως… δεν αναγνωρίζει. Με αφορμή τις εξελίξεις, δημοσιογράφος ρωτά τον Γιάννη Οικονόμου «ποιος είναι για την ελληνική κυβέρνηση πρόεδρος στη Βενεζουέλα;». Απάντηση: «η ελληνική κυβέρνηση είναι πλήρως ταυτισμένη με τους εταίρους της στην Ε.Ε. σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση τέτοιου είδους ζητημάτων και διεθνών σχέσεων». Υπενθυμίζεται, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν όμως από τους πρώτους που έσπευσαν να αναγνωρίσουν ως «πρόεδρο» της Βενεζουέλας τον εκλεκτό των ΗΠΑ Χουάν Γκουαϊδό, σήμερα πλήρως απαξιωμένο.

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 2 times, 1 visits today)

Read more:
kouloglou-fex-2
Οι ομιλίες της παρουσίασης του βιβλίου του Στ. Κούλογλου «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» στην Ξάνθη

Το βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση» παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2017...

Close