Σαν σήμερα 10 Απριλίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 10 Απριλίου 2021

  • Φαρμακείο της Καλλιθέας ανοίγει κατ’εξαίρεση για να το επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την κόρη του Δάφνη και να προμηθευτούν self-test, μπροστά στις κάμερες.
  • Επιτελικό μπάχαλο και με τους δασικούς χάρτες, με τον αρμόδιο υπουργό Κώστα Σκρέκα να υπόσχεται «διόρθωση χωρίς ταλαιπωρία και κόστος» και πολίτες κυρίως της νησιωτικής Ελλάδας να ξεσηκώνονται. Κατά περιπτώσεις ξερονήσια των Κυκλάδων χαρακτηρίζονται ακόμα και κατά 80% ως δασικές περιοχές.

Σαν σήμερα 10 Απριλίου 2022

 Υπόθεση Novartis: Τις συνομιλίες του Κώστα Βαξεβάνη με τον Νίκο Μανιαδάκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento. Σε αυτές, ο Νίκος Μανιαδάκης, ως προστατευόμενος μάρτυρας με το κωδικό όνομα «Γιάννης Αναστασίου» αναφέρει πως εκβιάστηκε από τον πρώην υπουργό και νυν διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Στουρνάρας τον φώναξε στο γραφείο του στην τράπεζα και τον απείλησε πως «όταν θα έρθει η ΝΔ στην εξουσία, θα γαμήσουν τους μάρτυρες και τη Δικαιοσύνη».

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


(Visited 5 times, 1 visits today)

Read more:
382606-organose..._1
Οργάνωση…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close