Σαν σήμερα 11 Μαΐου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 11 Μαΐου 2021

Ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχεται ότι η ΝΔ έκανε λάθος που εναντιώθηκε στις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της φαρμακευτικής κάνναβης, και δίνει συγχαρητήριά στον Νίκο Καρανίκα. «Πρέπει να αναγνωρίσουμε τη συμβολή στη συζήτηση του κ. Καρανίκα, που λοιδορήθηκε όσο λίγοι προεκλογικά από τα στελέχη της ΝΔ.

Σαν σήμερα 11 Μαΐου 2022

Σε 591 εκατ. ευρώ υπολογίζει η ΡΑΕ τα υπερκέρδη των παρόχων ενέργειας, ποσό που υπολείπεται των εκτιμήσεων παραγόντων της αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση αρνείται να αναφερθεί δημόσια στον όρο «υπερκέρδη». Ο
Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο διάγγελμά μίλησε για «πρόσθετα συγκυριακά έσοδα» των παρόχων, ο Γιώργος Γεραπετρίτης στις συνεντεύξεις του αναφέρεται σε «έκτακτα έσοδα», ενώ οι περισσότεροι υπουργοί μιλούν για «υπερέσοδα».

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.


(Visited 1 times, 1 visits today)

Read more:
Screen Shot 2018-03-28 at 13.26.10
Στ. Κούλογλου: Στις άλλες χώρες οι μηχανές δουλεύουν με πετρέλαιο, στην Ελλάδα δούλευαν με λάδι!

Σε συνέντευξή του στη «δημοκρατική» της Ρόδου και στον Δημήτρη Γκαρτζώνη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, δηλώνει κατηγορηματικά ότι...

Close