Στέλιος Κούλογλου / Η Κουμουνδούρου απέκτησε και ομάδα «αλήθειας»

Permalink

Το σημερινό ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο, ήταν κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αλλά αντί να αναδείξουν την κυβερνητική ήττα, κύκλοι της Κουμουνδούρου βάλθηκαν να συναγωνιστούν σε βρωμιές την ομάδα αλήθειας της ΝΔ.

Έτσι από το μεσημέρι διαδίδουν με τα παπαγαλάκια τους ότι ο συνάδελφος Παπαδημούλης κι εγώ απείχαμε από την ψηφοφορία για να βοηθήσουμε τον Μητσοτάκη!

Για την ανάδειξη των σοβαρότατων προβλημάτων του κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, εργάζομαι συστηματικά σχεδόν επί πέντε χρόνια στην Επιτροπή Pega για τις παρακολουθήσεις. Στη υιοθέτηση νομοθεσίας για τις καταχρηστικές αγωγές (SLAPPs) την οποία ξεκινήσαμε με 3-4 συναδέλφους από το 2018. Σε μια σειρά εκδηλώσεων παρεμβάσεων για το ναυάγιο της Πύλου και τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος και τόσα άλλα.

Το αποτέλεσμα του σημερινού ψηφίσματος κρίθηκε στην προηγούμενη Ολομέλεια, όταν στη σχετική κοινοβουλευτική συζήτηση δημιουργήθηκε μια συμμαχία ευρύτερων προοδευτικών δυνάμεων. Στη συζήτηση αυτή ήμουν βασικός ομιλητής.

Διαβάστε σχετικά: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο / Εξοντωτική Αγωγή του Γρηγόρη Δημητριάδη στο tvxs αποκάλυψε ο Στέλιος Κούλογλου

Δεν απείχα από την ψηφοφορία, μια ξαφνική ασθένεια ακύρωσε όλο το προγραμματισμένο ταξίδι μου στο Στρασβούργο. Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας έκανα δήλωση στην οποία υποστήριζα την απόφαση, τονίζοντας τους κινδύνους για τη δημοκρατία στην Ελλάδα.

Η ομάδα αλήθειας του κ. Κασσελάκη αποφάσισε να ρίξει λάσπη. Μπορεί απλώς να κρίνουν τα αλλότρια: επειδή ο πρόεδρος φλέρταρε με την υπουργική θέση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, νομίζουν ότι όλοι κάνουν το ίδιο.

Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο TVXS


(Visited 5 times, 1 visits today)

Read more:
351433-sullupeteria._2
Συλλυπητήρια…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close