Κούλογλου για τη διαγραφή Κουρουμπλή

Permalink

«Ο κ. Κουρουμπλής έκανε λάθος φωνάζοντας για δολοφόνους. Μπορεί να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος γιατί λέγεται ότι έχασε κάποιον δικό του λόγω των κυβερνητικών ολιγωριών, αλλά όταν του ζήτησε ο Α. Τσίπρας να ανασκευάσει θα έπρεπε να το είχε κάνει», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο Θεσσαλία TV και στον Γ. Κολλάτο, με αφορμή την έκθεση Τσιόδρα, αλλά και την υπόθεση Κουρουμπλή.

«Κάποιες φορές δεν επικρατεί η λογική. Ο κ. Κουρουμπλής θα έπρεπε να καταλάβει ότι αποκαλώντας δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ, που δεν είναι, έδωσε την ευκαιρία στην κυβέρνηση να αλλάξει τη δημόσια συζήτηση, από τις εγκληματικές ευθύνες της στο θέμα των ΜΕΘ», συμπλήρωσε. Σε ότι αφορά τις παροτρύνσεις στελεχών της ΝΔ για τη διαγραφή Πολάκη, ο Στ. Κούλογλου σημείωσε: «Η ΝΔ καλά θα κάνει να ασχολείται με τους δικούς τους και όχι με το ποιους πρέπει να διαγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν πολλοί που χρήζουν διαγραφής στη ΝΔ».

Ο ευρωβουλευτής παρατήρησε ακόμη, πως από τα πολλά λάθη της, «το μεγαλύτερο που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι στον υπολογισμό πότε θα τελειώσει η πανδημία. Δε θα τελειώσει σύντομα. Ο κ. Μητσοτάκης έχει στηρίξει όλη τη στρατηγική του στα εμβόλια και στο γρήγορα τέλος της πανδημίας. Απαραίτητα μεν τα εμβόλια και εξαιρετικά χρήσιμα, αλλά το βλέπουμε με τις μεταλλάξεις και τη νόσηση και εμβολιασμένων, οτι δεν αρκούν από μόνα τους. Είχαμε και μια χαζοχαρούμενη προσέγγιση,  ότι όπου να ναι τελειώνουμε. Ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει το τέλος της πανδημίας πέντε-έξι φορές και έχει πέσει τελείως έξω. Παρά ταύτα, το 2022 θα περικοπούν οι δαπάνες για το ΕΣΥ αντί να ενισχυθούν. Ο ίδιος έλεγε ότι φιλοδοξεί να αναβαθμίσει το σύστημα υγείας αλλά ήταν έτοιμος να προσλάβει 4000 ιερείς αντί για γιατρούς! Υπάρχουν έτσι σοβαρές ευθύνες γιατί χιλιάδες κόσμου που έχασαν τη ζωή τους θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Οι ευθύνες αυτές έχουν ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη στο Θεσσαλία TV:  https://youtu.be/AK_s4oyNBdM

(Visited 8 times, 1 visits today)

Read more:
189204-screen_shot_2015-11-07_at_12.22.25_p.m.
Reload Greece και Καινοτoμία των Νέων στην Ημερίδα του Στέλιου Κούλογλου

Δύο πρωτοβουλίες, που αποσκοπούν στο να προετοιμάσουν το έδαφος για τη δημιουργία και την καθιέρωση νέων πρακτικών, ώστε να βγάλουν...

Close