Ξέσπασμα Κούλογλου για την τεχνητή πόλωση / «Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»

Permalink

Τεχνητή χαρακτήρισε την πόλωση στο δημόσιο λόγο γύρω από το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά, Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξη του στο Open (Π. Στάθης, Γ. Κολοκυθάς).

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής τόνισε ότι δε συζητάμε ενόψει των ευρωεκλογών για τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, όπως είναι η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στα νησιά, η ακρίβεια και η στέγαση των νέων, αλλά για ασήμαντα πράγματα, που τροφοδοτούν μια κοκορομαχία, η οποία θυμίζει το «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα».

Ευρωεκλογές 2024: Διαβάστε αναλυτικά όλες τις ειδήσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις στο tvxs

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε:

«Πρόκειται για μια τεχνητή πόλωση, γιατί συμφέρει τον κ. Μητσοτάκη να έχει τον κ. Κασσελάκη ως αντίπαλο. Είναι ένας εύκολος αντίπαλος που κάθε στιγμή μπορεί να αποδομήσει. Παίζεται πολύ καιρό τώρα αυτό το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Κασσελάκης είναι μάστορας της αρνητικής διαφήμισης και θεωρεί ότι όλες αυτές οι επιθέσεις του κάνουν καλό. Εξάλλου, το δόγμα Τράμπ στην επικοινωνία είναι ότι “ό,τι και να λένε για σένα -εκτός εάν σε λένε παιδεραστή- βοηθά”.

Μιας και μιλάμε για πόθεν έσχες, έψαξα το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη. Βρήκα ότι το Βενιζέλειο νοσοκομείο έχει καταρρεύσει. Στο ΠΑΓΝΗ έκλεισε η μοναδική παιδοψυχιατρική κλινική, που κάλυπτε όχι μόνο την Κρήτη αλλά όλο το νότιο Αιγαίο. Αν ένας έφηβος αρρωστήσει σε περίοδο μεγάλης επιθετικότητας των εφήβων δεν έχουν που να τον πάνε. Πρέπει να τον φέρουν στην Αθήνα. Πήγα στον Άγιο Νικόλαο, και είδα ότι δεν υπάρχει αναισθησιολόγος. Χρειάστηκε μια έγκυος γυναίκα να μεταφερθεί επειγόντως στο Ηράκλειο, όπου δεν υπάρχουν κλίνες. Παρολίγον να πεθάνει.

Για το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη, έψαξα στην Κέρκυρα. Εκεί ο τρίτος όροφος του νοσοκομείου έχει κλείσει. Δε δουλεύουν τα ιατρεία. Υπάρχουν δυο παθολόγοι, που κάνουν από 13 εφημερίες ο καθένας το μήνα, και τις υπόλοιπες έξι τις κάνει ένας ιδιώτης. Είναι όλοι εξουθενωμένοι. Τα Κέντρα Υγείας έχουν καταρρεύσει. Μπαίνει νερό μέσα.

Αυτή είναι η κατάσταση της χώρας.

Να μιλήσουμε για την ακρίβεια; Να μιλήσουμε μήπως για τη στέγαση των νέων, που δε μπορούν να φύγουν από τα σπίτια των γονιών τους; Στην Ισπανία έχουν δώσει δυο δισεκατομμύρια ευρώ για πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης, ενώ ο κ. Μητσοτάκης έδωσε 1,3 εκατομμύρια!

Αυτά είναι τα ουσιαστικά προβλήματα και δεν τα συζητάμε.

Στην Ευρώπη μιλάμε για πόλεμο και στην Ελλάδα για ασήμαντα πράγματα, που τροφοδοτούν μια κοκορομαχία, η οποία μου θυμίζει το “δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα”».

Δείτε τη συνέντευξη εδώ: https://youtu.be/Rajdc9DGaSk


(Visited 6 times, 1 visits today)

Read more:
25 Fevr
Σαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου,...

Close