Σαν σήμερα 22 Μαρτίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 22 Μαρτίου 2021

  • Το Υπουργείο Υγείας προχωρά στην επίταξη των υπηρεσιών 206 ιδιωτών γιατρών στην Αττική. Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει την «απειλή» του προς τους ιατρικούς συλλόγους πράξη, όταν τον περασμένο Νοέμβριο ο ίδιος υπουργός Υγείας απέρριπτε τις σχετικές προτάσεις της αντιπολίτευσης, γιατί όπως έλεγε «δεν είμαστε Σοβιετία».
  • Σκάνδαλο με υπογραφή Κεραμέως αποκαλύπτουν οι συμβάσεις με τη Cisco για την τηλεκπαίδευση, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από 4 μήνες πιέσεων από την αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση φέρεται να έδωσε στην εταιρεία δεδομένα 1,5 εκατομμυρίων πολιτών, και να την πλήρωσε και με 2 εκατ. ευρώ, αν και μέχρι σήμερα ισχυριζόταν πως οι υπηρεσίες της προσφέρονταν δωρεάν.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Read more:
nea arist
Νέα Αριστερά / Καταδικάζουμε την προσπάθεια εκφοβισμού του Στ. Κούλογλου από το Μέγαρο Μαξίμου

Καταδικάζει η Νέα Αριστερά την προσπάθεια εκφοβισμού του ευρωβουλευτή της Νέας Αριστεράς και δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου από το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου....

Close