Ο Στέλιος Κούλογλου έκανε δώρο στον Γιώργο Παπαδάκη μια φάτνη

Permalink

Μια χριστουγεννιάτικη φάτνη έκανε δώρο ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη, εξηγώντας στο πλατό του ΑΝΤ1 ότι «επειδή ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις φάτνες, έτρεξα και πήρα μερικές. Σας προσφέρω μία, γιατί επρόκειτο για fake news».

Αστήρικτος, όμως, είναι και ο ισχυρισμός της Νέας Δημοκρατίας ότι το κοινωνικό μέρισμα είναι «επιδοματική πολιτική προεκλογικού χαρακτήρα». «Το κοινωνικό μέρισμα είχε δοθεί και πέρυσι. Είχαμε μήπως εκλογές και πέρυσι;» διερωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε ότι «όπως αντιλαμβάνομαι, όμως, στους κύκλους του Κολωνακίου όπου κινείται η ΝΔ, το κοινωνικό μέρισμα δεν σημαίνει τίποτα. Για μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού αποτελεί σημαντική ενίσχυση ενώ παράλληλα αναθερμαίνει και την οικονομία. Γιατί τα χρήματα θα πάνε στην κατανάλωση, στους εμπόρους και στην μεσαία τάξη που έχει και αυτή πολλά προβλήματα».

«Τα μέτρα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τις εκλογές που θα γίνουν κανονικά τον Οκτώβριο του 2019. Είναι αποτέλεσμα της εξόδου μας από τα μνημόνια και αποδεικνύουν ότι σιγά σιγά αποκαθίστανται οι αδικίες: μειώνονται οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ, θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, θα καταργηθεί ο υποκατώτατος… Όλα αυτά είναι μέτρα που υποβοηθούν την οικονομική ανάπτυξη».

«Η ΝΔ τα θεωρεί αντιαναπτυξιακή επιδοματική πολιτική. Εάν είχαμε ΝΔ κανείς δεν θα έπαιρνε το κοινωνικό μέρισμα. Να υπενθυμίσουμε, δε, ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης έκανε κριτική στον Ευρωπαίο Επίτροπο, Πιερ Μοσκοβισί, όταν για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην περικοπούν οι συντάξεις!»


(Visited 127 times, 1 visits today)

Read more:
Η-σωστή-πλευρά
Η σωστή πλευρά…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close