Κούλογλου: Μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους, την γενιά που αδικείται

Permalink

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο Θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην οποία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συνομιλήσει με νέους ανθρώπους για τα προβλήματά τους, το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης. Οικοδεσπότης θα είναι ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο ραδιόφωνο του news247 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, δήλωσε ότι πρόκειται για «μια εκδήλωση αφιερωμένη στους νέους. Οι νέοι είναι οι πιο αδικημένοι στην ΕΕ, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εις βάρος τους πραγματοποιείται ένα έγκλημα: Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μια γενιά μοιάζει καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από τις προηγούμενες. Με το δίκιο τους οργίζονται. Για αυτό πρέπει να ρίξουμε γέφυρες συμφιλίωσης με την νέα γενιά, να επεξεργαστούμε πολιτικές για το μέλλον των νέων που θα τους επαναφέρουν πάλι στο επίκεντρο».

«Έχω κάνει αρκετές εκδηλώσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους Έλληνες νέους, παρουσιάζοντας τα λαμπρά παραδείγματα που κερδίζουν βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και κάνουν εφευρέσεις, όπως και παραδείγματα νεανικής επιχειρηματικότητας από ανθρώπους που μέσα στην κρίση και παρά αυτή έστησαν επιχειρήσεις που στάθηκαν στα πόδια τους. Οργανώνω, λοιπόν, αυτή την εκδήλωση την Δευτέρα με θέμα τα προβλήματα των νέων στην Ελλάδα, που είναι σημαντικά, και ζήτησα από τον πρωθυπουργό να απαντήσει στις ερωτήσεις των νέων», προσέθεσε ο Στ. Κούλογλου εξηγώντας ότι «θα είναι μια διαφορετική, διαδραστική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν νέες και νέοι από όλη την Ελλάδα».


(Visited 94 times, 1 visits today)

Read more:
327978-tsiodras_hardalias_parapolitika
Γράμμα Μητσοτάκη στο Tvxs: Εγώ πληρώνω τα μάτια π’ αγαπώ | Άρθρο του Στ. Κούλογλου στο tvxs.gr

Αγαπητό Tvxs. Είμαι πραγματικά έξαλλος με την υποκριτική τακτική της Αυγής, του Tvxs και όσων άλλων έτρεξαν να φωνάξουν «σκάνδαλο»...

Close