Σαν σήμερα 8 Απριλίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 8 Απριλίου 2021

  • Κωστής Χατζηδάκης παραδέχεται πως δεν έχει κινηθεί ακόμη η διαδικασία για την επιστροφή των χρημάτων που είχε εισπράξει παρανόμως ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσω του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.
  • Η ΝΔ διοργανώνει «τρικούβερτο γλέντι» στο Σίδνεϊ, κυνηγώντας την ψήφο των αποδήμων. Τα εκεί κομματικά στελέχη διασκεδάζουν σπάζοντας πιάτα, ενώ στην εκδήλωση απευθύνει χαιρετισμό μέσω βίντεο ο υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Βλάσης, το οποίο προβάλλεται σε ένα τραπεζομάντηλο στερεωμένο με μανταλάκια. Ομογενειακά ΜΜΕ κατηγορούν το κυβερνών κόμμα ότι έχει μετατραπεί σε «σκυλάδικο γ κατηγορίας».
  • Δεν ακολουθούν ορθογραφικά λάθη: «Ο μαθημένος ΑΜΚΑ διαθέτει παραπροείται προβλεπόμενο ενός αυτοδιαγνωστικού τεστ που απαιτείται από απόκλιντρο από την διάθεση των προσωπικών. Χρόνο να παραλάει το αυτο-τεστ στην 1η χρήσητης επόμενης χρόδας». Ο δικός σας ΑΜΚΑ είναι «μαθημένος» ή έχετε τίποτα «κακομαθημένους» ΑΜΚΑδες; «Σκόιλ Ελικίκου» και στην πλατφόρμα διασταύρωσης του ΑΜΚΑ για τη χορήγηση των self test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.
  • Στις ελληνικές οδηγίες των self-test που παρέλαβαν τα φαρμακεία αναφέρεται πως «το τεστ προορίζεται για αυτοδιάγνωση από τον ίδιο τον ασθενή», ενώ στις άλλες γλώσσες ότι «αυτό το προϊόν προορίζεται για επαγγελματική χρήση σ εργαστηριακά περιβάλλοντα ή για αυτο-συλλογή υπό την επίβλεψη εργαζομένου στον τομέα της υγείας».

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας


(Visited 4 times, 1 visits today)

Read more:
Blame game..
Blame game…

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου

Close