Κούλογλου: Κανένα περιθώριο διαφθοράς για την Αριστερά

Permalink

«Στην δεξιά η διαφθορά είναι συνηθισμένη. Για την Αριστερά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαφθοράς και καμία ανοχή», τόνισε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος αναφορικά με την υπόθεση της Μυρσίνης Λοΐζου.

Όπως σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «η παραίτηση καλώς έγινε. Η κα Λοΐζου θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε κάποιον σκελετό στην ντουλάπα της».

«Τα ΜΜΕ καλώς ασχολήθηκαν με την υπόθεση. Βέβαια θα πρέπει να ασχοληθούν εξίσου και με την διαφθορά της άλλης πλευράς. Γιατί  δεν καλύπτουν με τον ίδιο τρόπο σκάνδαλα της αντιπολίτευσης, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα, όπως τα 16 δισ. του κ. Τσουκάτου ή χθες τα 250.000 ευρώ του ΚΕΛΠΝΟ που βρέθηκαν στον λογαριασμό του κ. Πουλή».

Σχετικά με τις εξελίξεις στις Βρυξέλλες, ο Σ. Κούλογλου τόνισε ότι «η κυβέρνηση στο εξωτερικό πάει πολύ καλά. Όλοι την επαινούν. Εάν κάποιος είναι απομονωμένος είναι το ΚΙΝΑΛ και η Γεννηματά που δεν της μιλάει καν ο Μπούλμαν, ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Η σοσιαλιστική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παράδειγμα έχει πάρει θέση υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ του Τσίπρα. Τον καλούν σε ημερίδες και δεν καλούν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. Στέλεχος των Σοσιαλιστών ξεκίνησε δική του πρωτοβουλία, χωρίς συνεννόηση μαζί μου που κινώ τέτοιες προσπάθειες ήδη, για να πάρουν ο Τσίπρας και ο Ζάεφ το Νόμπελ Ειρήνης».

Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν οι παρελάσεις της Δευτέρας από ακροδεξιούς για να κάνουν έκτροπα, ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου τόνισε πως «στις εθνικές επετείους όπου όλο το έθνος αγωνίστηκε σχεδόν σύσσωμο για την ελευθερία της χώρας, καλό είναι να είμαστε ενωμένοι. Τον διχασμό ούτε ανάγκη τον έχουμε ούτε καλό μας κάνει».

 


(Visited 118 times, 1 visits today)

Read more:
384336-stauros...
Σταυρός….

Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου.

Close