Κούλογλου – Καϊλή για τον fake παππού

Permalink

«Η κυρία Καϊλή είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση το ΚΙΝΑΛ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εξετάζει το ενδεχόμενο της συνεργασίας με την ΝΔ, γιατί τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακροδεξιούς συνεργάτες ενώ η ΝΔ όχι!», σχολίασε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στο Κόντρα Channel και στον Αιμίλιο Λιάτσο, ενώ προσέθεσε ότι «μάλλον ο κ. Βορίδης, που ήταν στην νεολαία του Παπαδόπουλου δεν είναι ακροδεξιός κατά την κυρία Καϊλή, και ο κ. Γεωργιάδης μάλλον είναι κεντροδεξιός!»

Όπως συμπλήρωσε, δε, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ειρωνευόμενος «η κα Καϊλή έχει μια αντικομουνιστική στάση καθώς όπως είχε πει προ κάποιων μηνών, ‘τον παππού της τον έσφαξαν οι κομουνιστές’. Αποδείχθηκε ότι αυτό το έγκλημα έγινε κατά την περίοδο της κατοχής, όπου σκότωναν μόνο συνεργάτες των ναζί, στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν ένα ερωτικό έγκλημα και τέλος αποδείχθηκε ότι δεν καν ήταν παππούς της!»

Στις απαντήσεις της κας Καϊλή, που βρισκόταν στο πάνελ της ίδιας εκπομπής και υποστήριξε ότι «αυτά είναι προπαγάνδα» γιατί τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος στην Ευρώπη, ο Στέλιος Κούλογλου παρατήρησε πως η δύναμη εκείνη που είναι απομονωμένη από τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες στην Ευρώπη είναι το ΚΙΝΑΛ. «Όλη η Ευρώπη μιλά υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης. Ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, ο Ούντο Μπούλμαν, δεν μιλά στην κα Γεννηματά!»


Στην επιμονή της κας Καϊλή για ακροδεξιά στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ, ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου σχολίασε πως «μάλλον κάτι πίνετε εκεί στο ΚΙΝΑΛ. Βρείτε μου ένα ακροδεξιό στέλεχος στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει! Και όσον αφορά την συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, δεν ξέρω εάν μάθατε τα νέα στις Βρυξέλλες, αλλά αυτή πια δεν υπάρχει».


(Visited 611 times, 1 visits today)

Read more:
13445723_10208031256431921_3316607884918920949_n
«Ένα Καφενείο Γεμάτο Ελληνικά Προϊόντα» έρχεται στο Ευρωκοινοβούλιο – Πρωτοβουλία Στ. Κούλογλου υπέρ της ελληνικής επιχειρηματικότητας

Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα το διήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Ένα Καφενείο Γεμάτο Ελληνικά Προϊόντα» που διοργανώνει στις 27 και 28...

Close