Σαν σήμερα 17 Φεβρουαρίου – Απόσπασμα από την «Κενή Διαθήκη του Μωυσή»

Permalink

Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σαν σήμερα 17 Φεβρουαρίου 2022

  • Ψηφίζεται από τους βουλευτές της ΝΔ και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το νέο νομοσχέδιο για τον ΕΦΚΑ, το οποίο προβλέπει μέχρι και αμοιβές άνω των 8.000 ευρώ για τον διοικητή του οργανισμού Παναγιώτη Δουφέξη, αλλά και για τους ιδιώτες που θα μπουν στις θέσεις των γενικών διευθυντών και διευθυντών. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Δουφεξής είχε διατελέσει πρώην διευθυντής του γραφείου των υπουργών Χατζηδάκη και Βρούτση.
  • Ο Κωνστανίνος Μπογδάνος «καρφώνει» ότι ήταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης που του έδωσε την άδεια να συμμετάσχει σε αντιπροσφυγική συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας τον Ιούλιο του 2020, στην οποία προΐστατο ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης. «Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» υποστηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

(Visited 8 times, 1 visits today)

Read more:
311128-screen_shot_2020-02-18_at_5.28.44_m.m.
Ερώτηση Κούλογλου-Αρβανίτη σε Κομισιόν για τις καταγγελίες βασανιστηρίων από την ΕΛ.ΑΣ.

Το ζήτημα των συνεχιζόμενων καταγγελιών για βασανιστήρια και χρήση υπέρμετρης βίας από την Ελληνική Αστυνομία φέρνουν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,...

Close